Celine Dion dezvăluie că are o cameră dedicată în întregime pantofilor

Celine Dion are o pasiune, transformată în obsesie, pentru încălțăminte.

Celine Dion dezvăluie că are o cameră dedicată în întregime pantofilor

Într-un episod recent din Carpool Karaoke, James Corden a întrebat-o pe Celine Dion despre obsesia ei pentru pantofi. Într-un interviu cu WWD, Celine a recunoscut că deține 10.000 de perechi de pantofi la care nu poate renunța, având o legătură personală cu fiecare pereche în parte. „Nu pot renunța la nimic, pentru că fiecare piesă pe care o cumpăr mă aduce unde sunt în această seară. Sunt parte din fiecare pas pe care îl fac, și am un atașament față de ei. Puteți spune că este o nebunie. Păstrez totul și continui să cumpăr un spațiu mai mare.”

De asemenea, artista a admis că înainte să aibă această magazie imensă în Vegas, a instalat un dulap digital în casa din Florida. Pantofii erau organizați după culoare și selectați printr-o serie de butoane. „Toți erau așezați după culori, deci apăsam pe un buton și apăreau în fața mea”, i-a spus Celine lui James Corden. De când s-a mutat la Caesar’s Palace, Celine Dion și-a adus în Vegas și colecția impresionantă de încălțăminte, cumpărând special un depozit ca totul să rămână intact. Artista a recunoscut că dragostea pe care o are pentru modă a ajutat-o foarte mult să se descurce și cu moartea soțului ei, Rene Angelil.

Celine a vorbit cu ELLE USA la începutul lunii iunie despre cât de mult iubește moda: „Pentru mine, moda este artă. Este un mod de a te exprima. Când mă îmbrac cu ceva, mă joc. Nu mă iau prea în serios. Împrumut un personaj. Dar să fiu considerată un fashion icon? Nu știu, trăiesc fiecare zi pe rând, dau tot ce am mai bun, mă simt așa cum vreau să mă simt. Acesta este cel mai important lucru.'

Citește și:
Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people