Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit?

Taylor Swift apare pe coperta Vogue și cu această ocazie a dezvăluit mai multe versuri din melodia "Lover", fanii fiind convinși că artista este logodită cu Joe Alwyn.

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit?

Taylor Swift apare pe coperta ediției de septembrie a revistei Vogue și dincolo de declarațiile făcute în interviu, artista se pare că ascunde câteva indicii despre relația ei cu Joe Alwyn în melodiile de pe noul album.

Taylor Swift a postat pe Instagram mai multe imagini din shooting-ul realizat pentru acest număr, însă atenția fanilor s-a concentrat pe versurile pe care artista le-a postat din melodia „Lover”, piesă de pe următorul album pe care îl va lansa artista.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

My hearts been borrowed and yours has been blue. Alls well that ends well, to end up with you. 💙

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

„My hearts been borrowed and yours has been blue / Alls well that ends well to end up with you” (Inima mea a fost împrumutată, iar a ta fost albastră/ Totul e bine când se termină cu bine să ajung cu tine.”)

Practic, în aceste versuri este vorba despre una dintre cele mai cunoscute tradiții de nuntă. Miresel trebuie să poarte ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru în ziua nunții.

Versurile, precum și legătură cu această tradiție, i-au făcut pe fani să creadă că Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit, urmând ca în viitorul apropiat să existe și o nuntă.

Taylor Swift și Joe Alwyn și-au păstrat relația secretă încă de la început, iar artista nu a făcut până acum declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește. La începutul acestui an, o sursă a declarat pentru People că Taylor simte că Joe este „alesul”, iar el este „un gentleman, foarte atent”.

Cei doi au fost fotografiați rar împreună, însă au participat și la câteva evenimente importante, de exemplu premiera filmului The Favourite, în care joacă Joe. „Să păstreze totul privat încă de la început le-a ajutat relația. Au putut să se cunoască în liniște. Au o relație foarte specială. Joe o adoră pe Taylor”, a declarat aceeași sursă.

Citește și:
Răspunsul lui Taylor Swift la o întrebare sexistă te va face să o îndrăgești mai mult

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people