Cele mai mediatizate relații ale actriței Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au despărțit, însă aceasta nu a fost singura relație a actriței care a fost în centrul atenției.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, însă de cele mai multe ori în atenția presei nu se află cariera sa, ci viața personală.

Actrița și partenerul ei, Justin Theroux, au anunțat ca au decis să se despartă după șapte ani de relație și doar doi de căsătorie, iar vestea i-a întristat pe fanii cuplului.

Cei doi au fost constant în atenția presei, mai ales în 2016, după ce Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că vor divorța. Atunci Justin a declarat că nu vrea ca Jennifer să mai fie implicată în acest scandal și își dorește ca soția să fie lăsată în pace.

Implicarea lui Jennifer a venit ca urmare a divorțului de Brad Pitt în 2005, când acesta a început o relație cu Angelina Jolie, partenera sa din filmul „Mr & Mrs Smith”. Potrivit zvonurilor din perioada aceea, Brad Pitt și Angelina Jolie ar fi început relația din timpul filmărilor pentru faimosul film, iar asta a dus la iscarea unui adevărat scandal.

După divorțul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut și alte relații, însă singura relație de lungă durată a actriței a fost cea cu Justin Theroux.

Descoperă în galeria foto ce alte relații a avut Jennifer Aniston.

Citește și:
Justin Theroux și Jennifer Aniston divorțează. Ce au declarat oficial

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people