Justin Theroux și Jennifer Aniston divorțează. Ce au declarat oficial

Justin Theroux și Jennifer Aniston s-au despărțit după doar doi ani de căsătorie, anunțul fiind făcut printr-o declarație oficială.

Justin Theroux și Jennifer Aniston divorțează. Ce au declarat oficial

Este probabil cea mai importantă știre a zilei, din lumea vedetelor: Justin Theroux și Jennifer Aniston divorțează după doar doi ani de căsătorie.

Decizia celor doi actori de a se despărți a venit ca o mare surpriză neplăcută pentru toți fanii cuplului.

Justin Theroux și Jennifer Aniston divorțează, iar cuplul a decis să anunțe acest lucru printr-o declarație oficială.

Aniston, în vârstă de 49 de ani, și Justin, de 46 de ani, au început relația în 2011. S-au logodit în august 2012 și s-au căsătorit după trei ani în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în august 2015 în casa lor din Bel Air

„Intr-un efort de a reduce orice alte speculații ulterioare, am decis să anunțăm separarea noastră”, spun cele două vedete în declarația care a anunțat presa de peste Ocean de fapul că Justin Theroux și Jennifer Aniston divorțează. „Acestă decizie este una luată de comun acord și făcută, cu dragoste, la sfârșitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să meargă pe drumuri separate ca și cuplu, dar cu dorința de a continua în viitor să ne prețuim prietenia. În mod normal am fi făcut asta în mod privat, dar ținând cont că industria zvonurilor nu ar putea rezista la o astfel de oportunitate pentru a specula și inventa, am vrut să spunem direct care este adevărul. Orice altceva, care va fi făcut public și care nu vine direct de la noi, este o ficțiune narativă. Mai presus de oice, suntem hotărâți să păstrăm acest respect imens și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”.

Recent, Jennifer Aniston a apărut pe coperta revistei Architectural Digest, iar ședința foto a avut loc chiar în casa din Bel Air, Los Angeles, în care aceasta locuiește împreună cu soțul ei, actorul Justin Theroux.

„Mă uit în jur, la soțul meu și la câinii mei și la casa noastră și nu există un alt loc în care mi-ar plăcea să fiu', declara vedeta pentru Architectural Digest. „Justin și-a dorit să se implice în reamenajarea casei, așa că pentru mine a fost o adevărată provocare ca să înțeleg cum să implic o altă voce în procesul de design. De exemplu, mi-am dat seama imediat că a spune NU! la orice sugestie nu este o mișcare productivă'.

Citește și:
Brad Pitt ar avea o nouă iubită, cu 32 de ani mai tânără ca el

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people