Cele mai amuzante reactii de pe Twitter la vestea ca Amal Clooney este insarcinata cu gemeni

Vestea despre Amal Clooney a provocat pe Internet o agitatie asemanatoare cu cea starnita de vestea lui Beyonce! Imaginile sau comentariile amuzante nu ai intarziat sa apara!

Cele mai amuzante reactii de pe Twitter la vestea ca Amal Clooney este insarcinata cu gemeni

Ieri seara am aflat ca Amal Clooney este insarcinata cu gemeni, la fel ca Beyonce. Evident, imaginile sau comentariile amuzante nu ai intarziat sa apara!

Joi, gazda show-ului „The Talk” a dezvaluit intregii lumi ca George si Amal Clooney asteapta si ei gemeni. Se pare ca Amal va naste in luna iunie a acestui an.

Bineinteles, asa cum era de asteptat, imediat ce lumea a aflat aceasta veste (dupa ce, recent, Beyonce a dezvaluit ca asteapta si ea gemeni), reactiile amuzante nu au intarziat sa apara!

Iata cateva dintre cele mai amuzante comentarii si imagini de pe Twitter!


„Exista ceva ce Amal Clooney NU POATE sa faca?”

„Gemenii lui Amal Clooney si gemenii lui Beyonce vor sta pe tronurile Narniei.”

O referinta la evenimentul de la Premiile MTV VMA, cand Kanye a intrerupt-o pe Taylor Swift (care castigase), pentru a spune ca Beyonce avusese cel mai bun album – „Amal Clooney, te voi lasa sa termini, dar Beyonce este deja insarcinata cu cei mai buni gemeni.”

„Minunat. Se vor putea casatori cu gemenii lui Beyonce si ai lui Jay Z si vor putea, in sfarsit, sa uneasca Familiile Clooney si Carter prin sange.”

Citeste si:
Amal Clooney este insarcinata cu gemeni

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people