Cel mai prost îmbrăcate vedete la Oscar 2018

De ce continuăm să pedepsim starurile neinspirate punându-le într-o listă cu cel mai prost îmbrăcate vedete la Oscar 2018? Doar pentru amuzament, pentru că, de fapt, cele mai multe dintre rochii sunt doar plictisitoare.

Am stat ceva timp să ne gândim dacă este cazul să discutăm despre cel mai prost îmbrăcate vedete la Oscar 2018. E cazul să mai spunem că unele dintre aceste femei nu și-au ales fericit ținuta, când deja avem multe alte lucruri despre care să discutăm, cum ar fi, de exemplu, realizările acestor femei? E nevoie să le aducem critici suplimentare într-o industrie care este, prin definiție, mult prea aspră cu femeile? În mod cert nu, dar sperăm că dintr-o astfel de listă nu va reieși faptul că nu ne plac aceste persoane, ci că avem lecții de învățat toți când vine vorba de apariții publice.

Așa că nu trebuie să consideri că vorbim neapărat despre cel mai prost îmbrăcate vedete la Oscar 2018, pentru că nu asta încercăm să subliniem. Ci că doar comentăm câteva ținute neinspirate sau plictisitoare.

Partea bună este că acestea nu au fost multe, deși Oscarurile de anul acesta nu au excelat pe covorul roșu – și poate că acesta este un semn de sănătate a unei industrii, când nimeni nu își mai pierde atâta timp și prea multă energie în căutarea unei rochii. Însă, pentru o publicație de modă, comentarea ținutelor – inclusiv când este vorba de cel mai prost îmbrăcate vedete la Oscar 2018, este un soi de obligație. Așa că le vom comenta – cu precizarea că nu avem nimic cu nici una dintre vedetele implicate și că le dorim tuturor să poarte mereu doar ceea ce își doresc ele să poarte.

Până la urmă, în această era a stiliștilor, oricum nu mai poate fi vorba de individualitate, căci totul a devenit un business prin intermediul cărora anumite case de modă obțin expunere, în vreme ce altele nu o fac. Covorul roșu de la Oscar este cel mai mare podium (și cel mai important) al anului, și de aceea nu mai vedem de atâta timp creativitate.

Acestea fiind zise, să începem – vezi în galerie ținutele care nu ne-au impresionat deloc. Dar deloc.

Citește și:
Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Image.net, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people