Ce va ascunde Regina Elisabeta a II-a în aranjamentele florale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a se implică în nunta Prințului Harry cu Meghan Markle mai mult decât ar fi dat de înțeles până acum.

Ce va ascunde Regina Elisabeta a II-a în aranjamentele florale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Channel 5 a difuzat aseară documentarul „Diana to Meghan: Royal Wedding Secrets” în care a fost dezvăluit un lucru destul de interesant despre implicarea Reginei în nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Se pare că aceasta intenționează să ascundă microfoane în aranjamentele florale din biserică, de la recepție și de la Palatul Windsor.

Da, ai citit bine, microfoane! Grant Harrold, fostul majordom al Prințului Charles, a povestit că Regina preferă să existe mereu microfoane ascunse în aranjementele florale de la evenimentele oficiale și petrecerile pe care le organizează. Prin urmare, nu ar fi de mirare ca să procedeze așa în la nunta din 19 mai.

„Ea va face ultima inspecție. Și la cinele ofciale, ea verifică tot și se asigură că toate lucrurile sunt așa cum ar trebui. Este chiar strictă atunci când vine vorba de acest aspect. Verifică fiecare detaliu și unde sunt microfoanele din aranjamentele florale. Face acest lucru de ani buni”, a dezvăluit Harrold.

Prințul Harry cu Meghan Markle au decis că aranjamentele florale care vom împodobi St. Georges Chapel și St. Georges Hall în ziua nunții vor fi realizate de Philippa Craddock, un florist londonez, specializat în aranjamente spectaculoase. Ei au ales flori albe de primăvară, trandafiri albi de grădină și bujori.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a tocmai a dezvăluit cât de neastâmpărați sunt de fapt Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people