Ce hobby are Prințesa Charlotte

Prințesa Charlotte are un hobby pe care îl îndrăgești și tu probabil.

Ce hobby are Prințesa Charlotte

Prințesa Charlotte are aproape 3 ani și ne-a cucerit încă de la primele imagini pe care le-am văzut cu ea. Deși nu participă la fiecare eveniment al familiei regale, părinții ei, Prințul William și Kate Middleton, împărtășesc mereu detalii despre aceasta.

La ziua Commonwealth-ului, luni, Prințul William a dezvăluit care este hobby-ul Prințesei Charlotte. Potrivit Hello, Ducele de Cambridge i-a spus prim-ministrului Maltei, Joseph Muscat, că Prințesa Charlotte iubește să danseze. Aceeași pasiune o au și gemenele lui Joseph Muscat, acestea participând la spectacole la școală.

Kate Middleton a vorbit și ea despre pasiunea micuței, ea spunând încă de toamna trecută că Charlotte iubește să danseze. Acest lucru nu ne surprinde deloc, având în vedere că bunica ei, Prințesa Diana avea aceeași pasiune. „Ea iubea dansul, era o dansatoare fantastică”, a spus Prințul William despre mama sa.

Este bine de știut însă că dansul nu este singura pasiune a Prințesei Charlotte. Ea știe deja o limbă străină, spaniola. A învățat primele cuvinte de la dădaca ei, Maria Turrion Borrallo și se pare că acum și Prințul George îi urmează exemplul.

„Ea este adorabilă și încrezătoare în sine – vorbește întotdeauna” a declarat o sursă apropiată pentru People, adăugând că Charlotte este foarte politicoasă, dar în același timp amuzantă și plină de energie.

Abia așteptăm să vedem și noi imagini cu Prințesa Charlotte.

Citește și:
Prințul George face tot ce îi spune sora lui mai mică, Prințesa Charlotte

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people