Prințul William a dezvăluit cum se pregătește pentru venirea pe lume al celui de-al treilea copil

Kate Middleton și Prințul William vor deveni părinți pentru a treia oară, iar ducele de Cambridge a dezvăluit cum se pregătește pentru acest moment special.

Prințul William a dezvăluit cum se pregătește pentru venirea pe lume al celui de-al treilea copil

Vinerea trecută Prințul William a participat la Centrepoint Awards, un eveniment dedicat tinerilor care au succes în prezent, în ciuda faptului că în trecut aveau o situație materială dificilă. Această ceremonie a marcat și împlinirea a 50 de ani de la înființarea organizației pentru care a luptat și Prințesa Diana.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 35 de ani, a vorbit la evenimentul desfășurat la Kensington Palace despre viața de familie, dezvăluind cum se pregătește pentru momentul în care va deveni din nou tată.

„Cel de-al treilea copil al nostru se va naște în aprilie, încerc să dorm cât de mult pot”, a declarat acesta. El a avut un răspuns și mai amuzant pentru sfatul dat de un invitat. Raymond Stoner i-a spus acestuia că el și Ducesa de Cambridge ar economi timp dacă ar face gemeni, însă Prințul William a râs: „Gemeni? Cred că sănătatea mea mintală ar fi pusă la încercare cu gemeni.”

Prințul William nu a vorbit în cadrul evenimentului doar despre familia sa, ci și despre reușitele celor prezenți: „Sunt foarte mândru de tot ce a reușit Centrepoint în acest timp, dar cu toate acestea, există și dezamăgire și frustrare, frustrarea că în una dintre cele mai prospere țări din lume, viața și viitorul tinerilor este pus în pericol din cauza lipsei unei locuințe.”

La sfârșitul evenimentului, Prințul William a vorbit cu un grup de fete și le-a felicitat pentru succesul lor: „Uitați-vă la voi fetelor, arătați minunat. Zâmbiți, sunteți modele de urmat pentru noua generație.”

Citește și:
10 traditii de familie pe care Printul William si Printul Harry le-au pastrat de la Printesa Diana

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people