Ce destinație de vacanță a ales Andreea Ibacka, însărcinată în luna a opta

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni în curând părinți, iar cei doi se bucură de o escapadă. Ce destinație de vacanță au ales?

Ce destinație de vacanță a ales Andreea Ibacka, însărcinată în luna a opta

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni în curând părinți pentru a doua oară. Printre pregătirile pentru acest moment special din viața lor, cei doi au ales să se relaxeze și să se bucure de o vacanță. 

Dacă la începutul lunii iulie Andreea și Cabral Ibacka au mers în vacanță în Grecia, de această dată cei doi au hotărât să plece la Cazanele Dunării. Actrița a fost cea care a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o serie de imagini din această vacanță. În plus, le-a mărturisit acestora că se află pentru a doua oară în această locație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

„Ne-a scos Captain @cabralibacka la o plimbare și o lecție de istorie…”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, alături de o fotografie în care este împreună cu soțul ei, Cabral.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Recent, Cabral a dezvăluit cum se simte acum soția lui, Andreea, însărcinată în ultimul trimestru. Cei doi au mers la medic, însoțiți de fiica lor, Namiko, iar carismaticul prezentator TV a făcut câteva dezvăluiri amuzante pe contul lui de Facebook.

„Am fost să facem poze pe interior.
Și am văzut și binișor moaca.
Happy level – 100.
Namiko de-abia așteaptă livrarea.
Andreea Ibacka e bine și ea, cu pofte…”, a scris Cabral pe Facebook. 

Andreea Ibacka va naște la finalul lunii septembrie sau la începutul lui octombrie prin cezariană, iar data exactă va fi stabilită ulterior, mai aproape de termenul la care urmează să vină pe lume copilul ei. Actrița a povestit că nu își poate asuma riscul de a naște natural. „La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu acordat publicației TV Satelit.

Citește și:
Anunțul făcut de Paul Ipate după relația de 7 ani cu Jojo

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people