Ce crede cu adevărat Regina despre Camila? Declarațiile ei sunt „spumoase”

În anii ’90, Regina Elisabeta a II-a i-a adresat Camillei Parker Bowles cuvinte care nu se potrivesc deloc cu statutul acesteia.

Ce crede cu adevărat Regina despre Camila? Declarațiile ei sunt "spumoase"

Potrivit biografiei făcute de Tom Bower, „Prințul rebel: Puterea și Pasiunea și Sfidarea Prințului Charles”, revoltată de aventura fiului său, pe care, ulterior, acesta a transformat-o în ceva mult mai serios, Regina Elisabeta a numit-o pe Camilla o femeie rea'. Majestatea Sa a mai spus că nu găsește nici o scuză pentru adulterul Prințului Charles și nici nu are de gând să o ierte pe Camilla pentru faptul că nu i-a lăsat fiul în pace, astfel încât acesta să își poată reface mariajul cu Prințesa Diana. Totul s-a întâmplat la un eveniment de familie unde Regina a consumat mai multe pahare de martini, băutură pe care știm deja că o bea în fiecare zi.

Deși Prințul Charles, în anii 90, a avut o ceartă cu Regina pe subiectul nunții cu actuala soție, acesta a trecut peste cuvântul mamei și nu s-a lăsat până nu s-a văzut căsătorit cu Camilla. Evident, Regina Elisabeta nu s-a arătat încântată nici măcar în public și a încercat în numărate rânduri să împiedice această nuntă.

Citește și:
Regina Elisabeta și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle – dar mulți au observat un detaliu ciudat în discursul ei

Text: Amy Abaluta
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people