Ce crede cu adevărat iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de sex în care joacă aceasta

Jennifer Lopez a dezvăluit ce crede iubitul ei, Alex Rodriguez, despre scenele pasionale în care joacă.

Ce crede cu adevărat iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de sex în care joacă aceasta

Jennifer Lopez are o scenă pasională cu Milo Ventimiglia în noul lor film, „Second Act”, iar actrița a dezvăluit ce crede iubitul ei, Alex Rodriguez despre aceasta.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează un cuplu de aproape doi ani, însă în acest timp nu au mai apărut filme noi cu actrița, așadar fostul jucător de baseball nu a mai văzut-o pe iubita sa pe marele ecran în astfel de scene până acum, la apariția filmului „Second Act”.

Andy Cohen a vorbit cu Jennifer Lopez în cadrul emisiunii sale radio de pe 12 decembrie despre acest subiect: „Din fericire chiar pe la începutul filmului avem o scenă din duș… ce a zis A-Rod (Alex Rodriguez, n.r.) când te-a văzut cu Milo acolo?”.

„Știi că nu a zis nimic. A iubit totuși filmul. El nu a zis nimic, nu a mers acolo. El era ‘okay, asta este parte din… este ce facem”, a răspuns Jennifer.

Jennifer Lopez va juca și în alte filme anul viitor, așa că Andy a întrebat-o dacă relația cu Alex a făcut-o să se gândească mai bine înainte să aleagă pelicule în care există și astfel de scene cu alți actori. „Normal că mă gândesc la asta și normal că întotdeauna fac ce este potrivit și profesional. Fac asta de mult timp. Dar da, nu aș accepta niciun rol care m-ar face să mă simt inconfortabil în viața mea reală”, a răspuns vedeta.

„Dacă accept rolul, voi face ce trebuie și o voi face într-un mod în care dacă el l-ar vedea – sau oricine care mă cunoaște s-ar uita- nu m-aș simți ‘o, Doamne, aș vrea să nu fi făcut asta”, a adăugat Jennifer.

Andy a întrebat-o și dacă ajunge vreodată acasă și îi povestește lui Alex cum s-a sărutat timp de două ore cu George Clooney la filmări (lucru care s-a și întâmplat în filmul „Out of Sight”).

„Nu, nu faci asta. Nu faci asta pentru că nu ar avea rost. Poate taie scena la montaj”, a spus aceasta râzând. „De ce să mai faci probleme? Noi pășim un pod când ajungem la asta.”. Jennifer a declarat că iubitul ei a fost totuși avertizat că vor exista scene în care ea și Milo se sărută, însă el a avut o atitudine potrivită, „este ok baby” – i-ar fi spus acesta.

Citește și:
Jennifer Lopez, declaratii despre prima intalnire cu Alex Rodriguez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people