Ce cadou i-a pregătit Șerban Copoț fetiței lui, care se va naște în curând

Șerban Copoț va deveni pentru a treia oară tată, de data asta de fetiță, și deja i-a pregătit fiicei sale un cadou special.

Ce cadou i-a pregătit Șerban Copoț fetiței lui, care se va naște în curând

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, va deveni pentru a treia oară tată în luna noiembrie. Prezentatorul TV se pregătește pentru marele eveniment și deja are un cadou special pentru fetița lui.

„Abia aştept să ne cunoaştem, iubita tatii! 😊 Noi să ştii că ne pregătim neîncetat 🤗😊🙏🏻 Primii tăi cerceluşi te aşteaptă şi ei, dragă Bebeluna”, a scris Șerban Copoț pe Instagram, alături de fotografia cu primii cercei ai fiicei sale care se va naște în curând.

Pe 2 iulie, chiar în ziua în care Șerban Copoț a împlinit vârsta de 39 de ani, el a dezvăluit că soția lui este însărcinată cu o fetiță. „Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi!”, a spus Șerban Copoț la vremea respectivă.

În prezent, Șerban este prezentatorul show-ului iUmor de pe Antena 1, alături de Dan Badea. Șerban Copoț și Roxana s-au căsătorit în secret în 2015, după o relație de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți, Teddy, în vârstă de 8 ani, care a fost prezent și la nunta lor, și Alex, de 4 ani.

Citește și:
La numai 18 ani, Cleopatra Stratan s-a logodit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people