Ce au purtat Melania Trump si Brigitte Macron in Bruxelles

Melania Trump si Brigitte Macron, alaturi de celalalte Prime Doamne ale mai multor state, au fost prezente in Bruxelles cu ocazia summit-ului NATO.

Ce au purtat Melania Trump si Brigitte Macron in Bruxelles

In Bruxelles are loc summit-ul NATO, un eveniment de la care nu puteau lipsi Donald Trump si Emmanuel Macron. Alaturi de ei au sosit si Melania Trump si Brigitte Macron, acestea luand parte la alte activitati programate.

Melania Trump si Brigitte Macron, alaturi de alte Prime Doamne ale celorlalte state au vizitat muzeul Magritte. Acestea au ales tinute de la diferite branduri, si, in timp ce Prima Doamna a Statelor Unite a ales o creatie a unui designer local, Maison Ullens, Brigitte Macron, aflata la prima ei vizita oficiala, a purtat o rochie „little black dress” Louis Vuitton.

Stim deja ca Prima Doamna a Frantei nu lipseste de la prezentarile de moda ale faimoasei case de moda, asadar nu suntem surprinse ca a ales sa poarte acest brand pentru vizita in Bruxelles, mai ales ca a purtat un costum Louis Vuitton si la investirea in functie a sotului sau.

Citeste si:
Melania & Donald Trump – gestul care face inconjurul lumii

Pentru cina organizata de Regina Mathilde a Belgiei, Melania Trump a ales sa poarte o rochie neagra Dolce&Gabbana.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people