Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre Mona Segall, producătoarea Chefi la cuțite, după ce a fost dat în judecată de Antena 1: „Niciodată, orice s-ar întâmpla…”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se confruntă cu o situație neplăcută după plecarea de la Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre Mona Segall, producătoarea Chefi la cuțite, după ce a fost dat în judecată de Antena 1: "Niciodată, orice s-ar întâmpla..."

Antena Group a decis să deschidă proces împotriva celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care au demisionat de la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Conform informațiilor furnizate de Paginademedia.ro, pe data de 23 noiembrie Antena Group a depus câte un dosar la Tribunalul București pe numele celor trei chefi.

Noul sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite” a fost amânat din cauza deciziei celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, de a nu mai continua în rolurile de jurați. În prezent, Antena Group a inițiat o acțiune legală împotriva acestora, conform informațiilor obținute de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Fanii „Chefi la Cuțite” au fost surprinși când Antena 1 a anunțat amânarea noului sezon al show-ului din cauza unor probleme de comunicare cu cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Acum, se pare că cei trei jurați s-ar confrunta cu un proces.

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor ar fi „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.

Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre Mona Segall, producătoarea Chefi la cuțite

După ce a fost dat în judecată alături de ceilalți doi chefi, Cătălin Scărlătescu a făcut unele declarații neașteptate despre Mona Segall, producătoarea Chefi la cuțite.

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană!”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.ro.

El a mai precizat că au existat unele divergențe între el, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și echipa de producție care au dus la această situație neplăcută.

„Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a mai spus Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Antena 1 a anunțat înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul „Chefi la Cuțite” continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Care ar fi fost motivul pentru care au renunțat la Chefi la cuțite

Conform presei mondene, adevăratul motiv ar fi altul, fiind de fapt vorba despre o neînțelegere de ordin financiar.

„Oferta de la PRO TV a existat, dar ei au refuzat-o de dragul Monei. Ei au vorbit încă de anul trecut de o mărire a onorariului și s-a stabilit că ea se va aplica din primul sezon al acestui an. Primul sezon a venit, iar înainte de filmări, chefii au început să pună întrebări și să ceară mărirea contractului și în acte. Discuțiile s-au regiversat, au început și filmările, s-au și încheiat, degeaba. Nimic clar. În vară, chefii au început din nou să pună întrebări, însă nu s-au impacientat, pentru că ei stabiliseră ceva cu Mona Segall, iar ea nu își încălcase niciodată cuvântul în toți anii. La sfârșitul lunii august ei au pus piciorul în prag și au spus că nu vor intra să filmeze al doilea sezon din an. Au urmat discuții peste discuții, noi promisiuni, fără nimic, palpabil. Atunci, Sorin, Florin și Cătălin au decis că nu vor mai intra deloc în platou și sunt de acord cu rezilierea contractului, dacă nu li se respectă drepturile și nu le să dă ceea ce li s-a promis”, a declarat o sursă avizată, pentru CANCAN.RO.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
substantial.ro
Libertatea
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people