Cătălin Bordea a plecat însoțit la Paris. Ce detaliu l-a dat de gol

Cătălin Bordea a postat o imagine din Paris, iar fanii au observat un detaliu inedit.

Cătălin Bordea a plecat însoțit la Paris. Ce detaliu l-a dat de gol

Cătălin Bordea pare să fi trecut peste divorțul de Livia și privește acum cu încredere spre viitor. După recentele probleme, comediantul a simțit nevoia unei pauze și a decis să plece într-o scurtă escapadă. Destinația aleasă a fost Parisul, și se pare că nu a călătorit singur. Chiar dacă și-a dorit să rămână discret, un detaliu a atras atenția, iar internauții au observat imediat că în compania sa se afla și o prezență feminină.

Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza relației cu Livia. Căsnicia sa s-a destrămat, iar femeia care a fost alături de el timp de peste 11 ani l-a părăsit. Mai mult, după finalizarea procesului de divorț, a aflat că fosta sa parteneră de viață a ales să plece cu unul dintre prietenii săi cei mai buni, Spike. Cu toate că a resimțit durerea acestor evenimente, comediantul pare că și-a depășit trecutul și privește acum cu încredere spre viitor. 

Cătălin Bordea, escapadă la Paris

Recent, Cătălin Bordea a postat imagini din Paris și pare că nu a călătorit singur. Cucerit de frumusețea peisajelor, comediantul a capturat câteva momente din escapada sa și le-a împărtășit pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, a trecut cu vederea un mic detaliu. Într-o postare recentă pe Instagram, Cătălin Bordea a împărtășit o fotografie din Paris, în care zâmbea larg. Acesta purta ochelari de soare, iar lumina a fost suficient de puternică astfel încât internauții să observe că în lentilele negre se reflecta silueta unei femei.

Care a fost cel mai dificil moment prin care a trecut comediantul

Acum câteva luni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Invitat în podcastul lui Speak, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre despărțirea de soția lui, făcând și confesiuni despre momentul dureros când aceasta a ales să plece din locuința conjugală.

Cătălin Bordea a trecut ulterior prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături.”, a mărturisit Cătălin Bordea în podcast-ul moderat de Speak.

Citește și:
Melania Trump, alături de fostele prime doamne într-o apariție publică rară la funeraliile lui Rosalynn Carter

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people