Care este boala de care suferă prezentatoarea Corina Dănilă: „Se declanşează pe fond emoțional…”

Corina Dănilă a preferat întotdeauna să păstreze discreția când vine vorba de familia ei și viața personală.

Care este boala de care suferă prezentatoarea Corina Dănilă: „Se declanşează pe fond emoțional…”

Corina Dănilă a jucat în telenovela românească „Numai iubirea” alături de Adela Popescu, Alexandru Papadopol și Dan Bordeianu. Actrița care pe 24 ianuarie împlinește vârsta de 50 de ani a interpretat-o pe Ana Dogaru, însă dincolo acest rol și de succesul telenovelei, nu s-a mai implicat în proiecte de tipul acesta și s-a concentrat pe teatru și pe televiziune. În prezent, Corina Dănilă este una dintre gazdele emisiunii „Gala umorului” de la TVR 2.

Corina Dănilă s-a confruntat de-a lungul timpului cu unele probleme de sănătate și a ales să vorbească deschis despre acest subiect. „Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate”, a spus într-un interviu acordat anul trecut publicației Click!.

De asemenea, vedeta a vorbit sincer și despre o altă boală de care suferă, și anume vitiligo.

„E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete…Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot. „, a declarat Corina Dănilă pentru sursa menționată anterior. 

În ceea ce privește intervențiile estetice, prezentatoarea a vorbit deschis în aceleași interviu despre acest subiect. „Nu am „îmbunătăţiri” de nici un fel. De curând, prietena mea m-a convins să-mi „umple” ridurile de expresie cu puţin acid hialuronic. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!”

Corina Dănilă nu este străină de televiziune pentru că în trecut a mai prezentat diverse emisiuni. Cariera la TVR și-a început-o în 1994, fiind atunci prezentatoare de știri, iar 1996 a lucrat la PRO TV. Ulterior, din 2000, a fost prezentatoare la postul Acasă TV. Ea a mai prezentat și o emisiune la Euforia TV, „Femeia conduce.” 

Citește și:
Mădălina Ghenea și Al Pacino, distracție pe cinste la filmările House of Gucci (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people