Care este adevărul despre acuzațiile privind infidelitatea Prințului William

Anul trecut au existat mai multe zvonuri privind infidelitatea Prințului William, iar acum se pare că aflăm dacă ele au fost adevărate sau nu.

Care este adevărul despre acuzațiile privind infidelitatea Prințului William

În anul 2019, au circulat mai multe zvonuri conform cărora Prințul William ar fi fost infidel în relația cu Kate Middleton, când ea era însărcinată cu Prințul Louis. Ba mai mult decât atât, se spunea că ei deja locuiesc separat și se gândesc să divorțeze sau chiar că Meghan Markle ar fi fost și ea implicată în această situație. 

Însă, Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a investigat aceste speculații și a aflat că toate erau false. În luna aprilie a anului 2019, se spunea că Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu prietena ei, Rose Hanbury.

Life & Style a publicat mai multe informații prin care Meghan i-ar fi spus lui Kate că, din cauza ei, Prințul William a înșelat-o. În plus, o sursă ar fi declarat că Meghan nu i-a dat sfaturi și nu a sprijinit-o pe Kate pe tot parcursul acestei controverse, ci mai degrabă a criticat-o. „Dacă ar fi făcut un efort să fie mai elegantă și să arate mai sexy, William nu s-ar fi uitat niciodată la o altă femeie”, a declarat sursa.

În acea perioadă, Globe a speculat chiar că Ducii de Cambridge ar fi decis să divorțeze. O sursă apropiată familiei regale a declarat publicației: „Aceasta este o situație de criză pentru William și Kate care ar putea afecta monarhia chiar mai mult decât atunci când tatăl lui William, Charles, a divorțat de Diana.”

Publicația Globe a susținut că Ducesa de Cambridge a fost foarte afectată în urma acestor zvonuri și s-a simțit rău. „Kate Middleton abia mânca și dormea în decursul acelor săptămâni, ceea ce a făcut-o să leșine în baia părinților săi.”

La momentul acela, au mai fost și zvonuri care spuneau că Ducesa a decis să plece cu cei trei copii ai săi și s-a mutat cu mama ei. Conform unei surse necunoscute, William i-a spus lui Kate că el simte că „și-au pierdut atracția” după ce el a avut acea aventură, iar Kate ar fi acționat imediat și s-a mutat la părinții ei.

Atunci, In Touch Weekly a publicat un material despre aceste acuzații, iar avocații de la Harbottle and Lewis, cei care i-au reprezentat, au trimis o scrisoare mai multor publicații. „Dincolo de faptul că aceste zvonuri sunt false și defăimătoare, publicația încalcă și Articolul 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.”

Uitându-ne în urmă, este de la sine înțeles că zvonurile erau false, iar relația celor doi este tot mai puternică. În plus, Gossip Cop a mai dezvăluit faptul că în aceeași săptămână în care au apărut speculațiile, Kate Middleton și Prințul William au fost surprinși împreună la mai multe evenimente.

Citește și:
Kate Middleton a publicat imagini emoționante cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people