“Care dintre noi a imbatranit mai frumos?” – A fost lansat trailerul “Love Actually 2”!

Keira Knightley, Martine McCutcheon si Andrew Lincoln si-au convins colegii sa participe in primul trailer pentru „Love Actually 2”, in care sa foloseasca aceleasi afise de acum 14 ani..

“Care dintre noi a imbatranit mai frumos?” – A fost lansat trailerul “Love Actually 2”!

Fanii vor fi incantati sa-si revada personajele preferate participand la un act de caritate intr-un video in care glumele despre cum a trecut timpul peste fiecare vor face deliciul celor care il urmaresc.

Dupa 14 ani, actorii Keira Knightley, Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Hugh Grant si Liam Neeson se vor reintoarce in pielea personajelor.

Pentru a promova continuarea de 10 minute a filmului, acestia au avut inspiratia de a folosi afisele originale din film, in special cel in care, printr-un mesaj scris pe acel afis, personajul interpretat de Mark isi marturiseste dragostea fata de Keira Knightley, in rolul lui Juliet.

Clipul relateaza faptul ca „On Red Nose Day' se intampla lucruri neasteptate si intreaba „Care dintre noi a imbatranit mai frumos?'.


Hugh Grant glumeste pe seama colegului sau de pe platourile de filmare, Colin Firth, care nu a fost prezent, spunand ca asta se intampla cand nu participi la trailer si ca anii nu au fost chiar blanzi cu Colin.

Mereu tanarul Bill Nighy Thomas, spune ca nu a imbatranit deloc in timp ce Brodie-Sangster, actorul care l-a interpretat pe tanarul Sam, afiseaza un mesaj spunand „Eu nu!'.

„Love Actually' a urmarit vietile amoroase, vag legate, a opt cupluri diferite din Londra pe perioada unei intregi luni inainte de Craciun. Iar acum, la mai bine de 14 ani, videoclipul ii aduce impreuna intr-un mod cat se poate de original.

Citeste si:
Personajele din „Love Actually' se reunesc

Text: Mihaela Dumitru

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people