Cara Delevingne este pansexuală și declară cu mândrie acest lucru

Cara Delevingne a vorbit cu sinceritate în cadrul unui interviu despre orientarea ei sexuală, dezvăluind că este pansexuală.

Cara Delevingne este pansexuală și declară cu mândrie acest lucru

Cara Delevingne a fost întotdeauna asumată cu privire la orientatea ei sexuală, afirmând în nenumărate rânduri că este bisexuală.

Modelul a vorbit recent în cadrul unui interviu pentru Variety despre orientarea ei sexuală, dezvăluind totodată că se identifică drept pansexuală, adică se simte atrasă emoțional față de oameni de toate felurile, indiferent de identitatea lor de gen și sexul biologic. „Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană, nu de sexul pe care îl are”, a declarat Cara Delevingne.

Modelul a mai vorbit și despre modul în care își percepe identitatea și orientarea ei sexuală. „M-am schimbat foarte mult. Mereu mă simt diferit. Uneori sunt mai feminină. Alteori mă simt mai mult ca un bărbat.”

Recent, și actrița Lili Reinhart a vorbit deschis despre viața ei personală și a mărturisit că este bisexuală. „Deși nu am mai făcut acest anunț public sunt o femeie bisexuală mândră”, a scris aceasta într-un Story pe Instagram.

Cara Delevingne face parte din celebritățile care și-au asumat public orientarea sexuală, ceea ce poate fi considerat un exemplu deoarece nimeni nu ar trebui să conteste identitatea de gen și orientarea sexuală a unei persoane. 

În trecut, și alte vedete au mărturisit că sunt pansexuale, cum ar fi Janelle Monáe, Brandon Urie, Bella Thorne și Joe Lycett.

La începutul lunii aprilie, Cara Delevingne și Ashley Benson s-au despărțit în secret, după o relație de aproximativ trei ani, informația fiind făcută publică abia o lună mai târziu. Conform revistei People, cele două au decis să o ia pe drumuri separate fără certuri sau drame deoarece iubirea dintre ele s-a stins pur și simplu. „Cara și Ashley au avut parte de suișuri și coborâșuri, dar relația lor a luat sfârșit acum. Relația pur și simplu s-a terminat”, a declarat o sursă.

Citește și:
Meghan Markle, discurs emoționant despre moartea lui George Floyd

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people