Cara Delevingne dezvăluie motivul pentru care a decis să facă publică relația cu Ashley Benson

Cara Delevingne vorbește deschis despre decizia de a face publică relația cu Ashley Benson, după aproape un an de când au început să formeze un cuplu.

Cara Delevingne dezvăluie motivul pentru care a decis să facă publică relația cu Ashley Benson

Într-un interviu recent, Cara Delevingne le-a spus celor de la E! News că a avut două motive pentru care și-a făcut publică relația – cea de-a 50 aniversare a Revoltei de la Stonewall, eveniment care marchează începutul luptei pentru drepturile comunității LGBT, și prima aniversare a relației cu Ashley. „Nu știu, pentru că este luna Pride, sunt 50 de ani de la Stonewall, dar și un an de când suntem împreună, deci de ce nu?”, a răspuns Cara. Zvonurile conform cărora cele două ar fi împreună circulă de anul trecut, însă video-ul pe care l-a postat pe Instagram a confirmat ceea ce speram cu toții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

O postare distribuită de Cara Delevingne (@caradelevingne) pe


Cara Delevigne a fost prezentă la TrevorLIVE Gala, în cadrul căreia a ținut un discurs emoționant și i-a mulțumit unei persoane speciale care a învățat-o să se iubească pe ea însăși: „Trebuie să-i mulțumesc încă unei femei foarte speciale din această încăpere, știe ea cine este. Una dintre persoanele care m-au ajutat să mă iubesc când aveam cea mai mare nevoie. Mi-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată și cum să o îmbrățișez, ceea ce este mult mai greu decât îmi imaginam.”

O sursă apropiată cuplului le-a spus celor de la E! News: „Sunt incredibile împreună. Întotdeauna fac lucruri mici, simple, una pentru cealaltă și totul pare atât de natural și simplu. Se iubesc foarte mult.”

Citește și:
Bella Hadid își cere scuze pentru comportamentul ei, după ce a fost acuzată de fani de rasism

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people