Cântăreața Bibi spune adevărul despre operațiile sale estetice

Cântăreața și actrița Bibi a reacționat după apariția mai multor speculații potrivit cărora și-a făcut operații estetice.

Cântăreața Bibi spune adevărul despre operațiile sale estetice

Bianca Lixandru, sau Bibi, așa cum este ea cunoscută de către fani, a fost acuzată în mediul online că ar avea operații estetice, mai exact că ar fi apelat la o operație de mărire a sânilor. Cântăreața și actrița a decis să răspundă acestor speculații și să spună adevărul. 

Bibi a vorbit într-un interviu la Antena Stars despre zvonurile care au apărut în ultima vreme cu privire la intervențiile pe care le-ar avea. Aceasta a declarat că nu și-a făcut până acum o astfel de intervenție și că este de acord cu operațiile estetice atunci când nu sunt exagerate. „Nu mi-am făcut nicio intervenție și nici nu am de gând să-mi fac, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu, am fost înzestrată cu cât trebuie și nu-mi doresc mai mult sau mai puțin. Sunt super de acord cu operațiile estetice atâta timp cât sunt în limita bunului simț și atâta timp cât nu ne desfigurează și nu ne exagerează pe noi. Ar trebui să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat. Atunci când există niște complexe și unele fete își doresc niște îmbunătățiri și dacă aceste îmbunătățiri le fac pe ele să arate mai bine și să se simtă mai bine în corp, de ce nu?”, a spus Bibi.

De asemenea, Bibi a făcut mărturisiri și despre schimbările pe care ar vrea să le facă în ceea ce privește aspectul ei fizic. „Îmi doresc să mai slăbesc așa, puțin, pentru că am dat bacul și s-a acumulat oboseala, m-am îngrășat un picuț, nu mult, nu mă vait, dar sunt sigură că în câteva luni voi reveni la cum eram”, a declarat Bibi la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Bibi, pe care am putut să o urmărim în serialul Profu’ difuzat de PRO TV, acolo unde o interpretează pe Rita, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Antonio, la începutul acestui an, în aeroport, înainte de a pleca în vacanță.

Citește și:
Jennifer Lopez, PRIMELE DECLARAȚII despre actuala relație cu Ben Affleck

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people