Când și-au dat seama Meghan Markle și Prințul Harry că este momentul să se îndepărteze de familia regală

Se pare că în urma unui anumit eveniment Meghan Markle și Prințul Harry au decis să renunțe la statutul de membri "seniori".

Când și-au dat seama Meghan Markle și Prințul Harry că este momentul să se îndepărteze de familia regală

A trecut o săptămână de când Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că renunță la statutul de membri „seniori” ai familiei regale și, așa cum era de așteptat, au început să iasă la iveală mai multe detalii din spatele acestei decizii.

Se pare că Ducele și Ducesa de Sussex au început să se gândească serios la acest pas după cel mai important eveniment din viața lor de până acum.

Potrivit unei surse de la Palatul Buckingham, nașterea lui Archie a schimbat totul. Astfel, în mai 2019, Meghan și Harry au știut „că urmează să atingă butonul nuclear”, a declarat sursa.

Totodată, o prietenă apropiată Ducelui și Ducesei de Sussex a vorbit despre schimbările apărute în viața lor după nașterea copilului. „Atunci când Meghan a apărut și a fost interesată să facă schimbări, Harry a fost deschis la asta.” O a doua persoană apropiată a declarat pentru People că atunci când Archie s-a născut, atenția s-a îndreptat și mai mult spre „a face ce este bine pentru familia lor”.

Astfel, în urmă cu o săptămână, Meghan și Harry au luat prin surprindere o lume întreagă, anunțând că vor să se îndepărteze de familia regală. „Datorită sprijinului vostru, mai ales din ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această schimbare. Plănuim să existe un echilibru între timpul petrecut în Regatul Unit și în America de Nord, continuăm să onorăm datoria pe care o avem față de Regină, Comunitatea Națiunilor și patronajele noastre.”, au scris atunci Ducele și Ducesa de Sussx.

Declarația lor i-a surprins pe ceilalți membri ai familiei, chiar și pe Regină, care aflase cu doar 10 minute înainte de publicarea acestui anunț. Cu toate acestea, Majestatea Sa va continua să îi sprijine pe aceștia, potrivit declarației sale.

„Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a avea o nouă viața ca o familie tânără. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viața mai independentă.”, a transmis Regina în urma întâlnirii de la Sandringham.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a a dat un indiciu care arată că Meghan Markle și Prințul Harry și-ar putea pierde titlul regal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people