Când se va întoarce Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a s-a mutat la Balmoral în martie, pentru a-și petrece acolo auto-izolarea impusă de pandemia de coronavirus.

Când se va întoarce Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Momentan, Regina Elisabeta a II-a își petrece vacanța la Balmoral, ca în fiecare an. În mod normal, s-ar întoarce la Palatul Buckingham odată cu venirea toamnei, dar nu va fi cazul și în acest an.

Cei de la Sunday Times susțin că Regina Marii Britanii va rămâne la Balmoral în viitorul apropiat și se va duce la Londra numai pentru anumite îndatoriri regale. Regina și Prințul Philip au ales să rămână într-un castel cu un personal limitat, pentru a reduce riscul de a se infecta cu noul coronavirus.

Regina Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, continuă să muncească, dar a evitat orice apariție publică. Recent, a fost fotografiată în timp ce se plimba cu doi dintre nepoții săi: Lady Louise Windsor (16 ani) și James, Viconte Severn (12 ani). Copiii au ajuns în Scoția însoțiți de părinții lor, dar și de Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, cu care s-a căsătorit acum doi ani.

Prințul Charles, fiul cel mare al Reginei locuiește și el alături de soția sa pe domeniul Balmoral, iar Prințul William și Kate Middleton o vizitează și ei adesea alături de cei trei copii ai lor.

În luna iunie, Regina Marii Britanii a avut parte de o ceremonie specială la Castelul Windsor cu ocazia împlinirii vârstei de 94 de ani, iar evenimentul s-a desfășurat în urma anulării paradei Trooping the Colour din acest an. În luna martie, Palatul Buckingham a anunțat că parada, care ar implica în mod normal sute de persoane din serviciul militar, nu va mai avea loc ca de obicei. Ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a este pe 21 aprilie, însă, potrivit tradiției, aceasta este sărbătorită în mod oficial în a doua sâmbătă din luna iunie.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Santa Barbara pentru a avea mai multă intimitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people