Cadoul special pe care Oprah Winfrey i-l va oferi copilului Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Oprah Winfrey știe deja ce cadou îi va oferi copilului Ducelui și Ducesei de Sussex, chiar dacă nu îi cunoaște numele sau genul.

Cadoul special pe care Oprah Winfrey i-l va oferi copilului Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Nașterea copilului regal nu s-a anunțat încă, dar Oprah Winfrey știe deja ce cadou îi va face acestuia. În timp ce a participat la gala Empowerment in Entertainment seara trecută, le-a spus celor de la Access Hollywood: „Ofer un cadou standard oamenilor la care chiar țin. Nu îi știu numele sau genul, dar acest copil va avea suficiente cărți pentru tot restul vieții.”

Deși Oprah nu a fost prezentă la baby shower-ul organizat pentru viitorul copil al Ducesei de Sussex, a participat la nunta regală din luna mai a anului trecut, iar în prezent lucrează cu Meghan și Harry în campaniile de conștientizare a problemei sănătății mintale. Proiectul pe care îl au în desfășurare este o serie de documentare ce va avea premiera pe Apple în 2020.

Seara trecută, Winfrey a adăugat că ea și Prințul Harry au început această conversație care s-a dezvoltat datorită interesului real și sincer al ambelor părți în privința subiectului. Oprah și-a exprimat aprecierea și față de Ducesa de Sussex, pentru modul în care și-a gestionat sarcina diferit de toate celelalte mame din familia regală. Meghan și Harry au hotărât să nu dezvăluie planurile de naștere din motive de intimitate. Cei doi s-au mutat deja în Frogmore Cottage, în Windsor, unde își vor crește familia.

„Doamne, sunt atât de mândră de deciziile ei. Să fii capabilă să te impui și să zici asta vreau pentru copilul meu și pentru familia mea, iar acum o voi face diferit, deși a fost făcut în acel mod timp de o mie de ani? Sunt foarte mândră de ea”, a continuat Oprah Winfrey.

Citește și:
Reacția amuzantă a Prințului William când a fost întrebat dacă s-a născut deja bebelușul Sussex

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people