Cadoul special pe care l-a primit Jennifer Lopez de la iubitul ei cu ocazia aniversării a doi ani de relație

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete de la Hollywood, și, dincolo de declarațiile emoționante de pe Instagram, cei doi își fac și cadouri speciale.

Cadoul special pe care l-a primit Jennifer Lopez de la iubitul ei cu ocazia aniversării a doi ani de relație

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au aniversat de curând doi ani de relație, cei doi devenind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete.

Aceștia au sărbătorit momentul important și au postat pe Instagram mesaje emoționante, Alex numărând și zilele petrecute împreună.

„Macha 13, nu-mi vine să cred că au trecut doi ani. Doar 730 de zile, care au trecut, dar simt că suntem împreună dintotdeauna. Relația noastră este făcută să dureze și nu pot spune în cuvinte cât de mult însemni pentru mine. De la jocuri de baseball la călătorii în jurul lumii, la show-uri în Vegas. Le-am făcut pe toate împreună și prețuiesc fiecare moment petrecut alături de tine. Nu știm unde ne duce acest drum, dar nu este nimeni altcineva pe care aș prefera să am alături. Călătoria abia începe și sunt entuziasmat pentru ce urmează”, a scris Rodriguez.

Jennifer Lopez a scris și ea un mesaj emoționant, postând și numeroase fotografii:


„Doi ani de râsete. Doi ani de distracție. Doi ani de aventuri. De entuziasmul evoluției și învățării. De prietenie adevărată. Și atât de multă iubire!! Îmi faci lumea un loc mai frumos și mai sigur…în mijlocul vieților noastre în continuă schimbare, mă faci să mă simt ca o adolescentă la început de drum. De câte ori mă gândesc că te am, mă surprinzi în cele mai frumoase moduri aducându-mi aminte de cât sunt de binecuvântată că te-am găsit în acest moment…momentul nostru..Te iubesc mult.'

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez a dezvăluit care este cadoul special pe care l-a primit de la iubitul său cu ocazia aniversării.

„Asta a fost foarte simpatic, eu sunt obsedată de Fixer Upper (o emisiune despre îmbunătățirea unor locuințe, n.r.).”, a spus vedeta explicând că în locuința lor apar mereu lucruri de reparat.

„Mă gândeam, ‘Nu ar fi minunat să o avem pe ea (Joana Gaines, prezentatoarea emisiunii) să o facă pentru noi?’ Dar ea nu are timp să facă nimic altceva pe lângă Waco, absolut nimic… nici măcar nu știam asta, since, că Alex mă ascultă jumătate din timp, când știi, vorbeste despre astfel de lucruri.”

Ei bine, în momentul aniversării, Alex a rugat-o pe Jennifer să îl însoțească într-o întâlnire despre casă, aceasta fiind și surpriza: „Și deschide FaceTime-ul și este chiar Joanna Gaines! M-am comportat ca o fană! Eram o doamne! Glumești?! Și m-am uitat la el și eram, ‘Tu chiar mă asculți'”, a povestit artista.

Dincolo de planurile pentru noua casă, anul acesta va fi unul încărcat pentru J.Lo, care a anunțat tot în cadrul emisiunii lui Ellen că va porni în turneu,”It’s My Party: The Live Celebration”, primul în ultimii șase ani.

Citește și:
Alex Rodriguez, declaratii despre relatia cu Jennifer Lopez si motivul pentru care sunt cuplul perfect

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people