Britney Spears este preocupată de propria sănătate, după ce s-a confruntat cu o formă accentuată de stres, din cauza bolii tatălui său

Britney Spears trece printr-o perioadă dificilă în ceea ce privește sănătatea tatălui său, care, în urmă cu un an, a fost internat câteva săptămâni în spital, din cauza unei afecțiuni grave.

Britney Spears este preocupată de propria sănătate, după ce s-a confruntat cu o formă accentuată de stres, din cauza bolii tatălui său

O sursă apropiată artistei le-a spus celor de la ET că Britney se află într-un centru special pentru a avea grijă de propria sănătate fizică și psihică, decizie luată în urma stresului cauzat de boala tatălui său. Ieri, Britney a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, care spune: „Îndrăgostește-te de grija pentru corpul, mintea și spiritul tău”, adăugând în descriere: „Cu toții trebuie să ne facem timp pentru a ne îngriji.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We all need to take time for a little „me time.” 🙂

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears) pe

În luna ianuarie, artista în vârstă de 37 de ani a anunțat că va amâna lansarea noului său album, cât și câteva concerte din Las Vegas, după ce a aflat că tatăl ei, Jamie Spears, suferă de o boală cumplită. Anul trecut, Jamie a fost internat 28 de zile în spital, după ce și-a fracturat coloana vertebrală. „Îmi concentrez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea. Avem o relație specială și vreau să fiu alături de familia mea în această perioadă, așa cum au fost și ei alături de mine”, a declarat Britney.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I dont even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. Ive been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, its important to always put your family first… and thats the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. Were all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears) pe

Artista a postat o fotografie din copilărie, cu mama și tatăl ei, scriind: „Acum câteva luni, tatăl meu a fost internat în spital și aproape că a murit. Cu toții suntem foarte recunoscători că a reușit să supraviețuiască, dar încă are un drum lung în față. Am fost nevoită să iau decizia dificilă de a-mi concentra atenția și energia pe familia mea, în această perioadă. Sper să mă puteți înțelege.”

Citește și:
Taraji P. Henson vorbește sincer despre propria experiență cu depresia și anxietatea

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people