Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei și-au asortat ținutele roșii la Copenhaga

Prima Doamnă a Franței și Prințesa Mary a Danemarcei au arătat impecabil în ținutele parcă intenționat alese să semene.

Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei și-au asortat ținutele roșii la Copenhaga

Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei au fost surprinse în outfit-uri asemănătoare în timpul unei vizite a Președintelui Franței la Copenhaga. Prima Doamnă a Franței și Prințesa Danemarcei au apărut la Castelul Amalienborg în look-uri monocrome roșii.

Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei

În timp ce Brigitte Macron a mers pe stilul ei deja consacrat și a ales o rochie simplă roșie, un pardesiu asortat deasupra și pantofi negri de tip pumps, Prințesa Mary a mers pe o rochie roșie midi din mătase, semnată Raquel Diniz. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi din piele de șarpe, un clutch roșu și o broșă aurie.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, și soția sa, Brigitte, se află într-o vizită oficială în Danemarca săptămâna aceasta, ca parte a turneului lor prin Europa. Prima dată s-au întâlnit cu Regina Margrethe II, Prințesa Mary și Prințul Frederik la Castelul Amalienborg. Potrivit site-ului oficial al Familiei Regale, „Cuplul moștenitor la tron l-a însoțit pe Președintele Republicii Franceze, Macron, în castel.” Întregul program, aparent, face parte din vizita oficială a lui Emmanuel Macron în Danemarca.

Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei

Probabil că, totuși, cel mai important – și cel mai stylish – eveniment a fost Banchetul de Stat de la Castelul Christiansborg din Copenhaga. Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei au fost și ele prezente, Prima Doamnă a Franței alegând să poarte o rochie alb cu argintiu, semnată Louis Vuitton, iar Prințesa Mary o rochie asimetrică florală.

Cele două cupluri au mers și la alte evenimente împreună, Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei optând, însă, pentru ținute complet diferite. La cerenonia de sfârșit de la Royal Theatre, Brigitte a purtat o rochie albă strălucitoare, asortată la o pereche de pantofi într-o nuanță de nude. Prințesa Mary, în schimb, a ales o rochie cu imprimeu roz cu portocaliu și pantofi negri.

Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei

De asemenea, ei au vizitat și muzeul Ny Carlsberg Glyptotek, care este o colecție personală a lui Carl Jacobsen, fiul fondatorului brandului  de bere Carlsberg. Macron a purtat, din nou, un look monocrom îndrăzneț, de data aceasta într-o nuanță de portocaliu și o jachetă asortată de tip biker. Prințesa Mary a ales o rochie – capă, într-o nuanță de albastru regal și accesorizată cu altă broșă strălucitoare.

Citește și:
Brigitte Macron fascinează cu ținutele sale în vizita oficială în India (GALERIE FOTO)

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people