Bradley Cooper și Irina Shayk se luptă pentru custodia fiicei lor în vârstă de doi ani

În urma despărțirii de la începutul acestei luni, Bradley Cooper și Irina Shayk trebuie să stabilească modul în care vor gestiona custodia fiicei lor, Lea De Seine Shayk Cooper.

Bradley Cooper și Irina Shayk se luptă pentru custodia fiicei lor în vârstă de doi ani

În urma despărțirii, se pare că Bradley și Irina se gândesc să locuiască la o distanță semnificativă unul de celălalt, ceea ce va îngreuna împărțirea custodiei fiicei lor în vârstă de doi ani, potrivit The Mirror. „Irina nu s-a simțit niciodată acasă în Los Angeles, cu atât mai puțin în Pacific Palisades, pentru că mama lui Bradley locuia împreună cu ei, ceea ce cauza mereu tensiune”, a precizat o sursă apropiată celor doi. Cât despre Irina, se pare că ar prefera să-și crească fiica într-un apartament din New York City. În mod evident, această distanță ar putea cauza câteva probleme.

Cu toate acestea, cuplul se gândește să acționeze în favoarea fiicei lor. „Bunăstarea fiicei lor, Lea, este prioritară, amândoi încearcă să păstreze o oarecare armonie pentru fiica lor”, a continuat sursa. De Ziua Tatălui, Bradley a fost fotografiat îndreptându-se către un avion privat cu fiica lui în brațe, iar în urmă cu câteva zile a fost văzut părăsind apartamentul Irinei, unde a lăsat-o pe Lea.


La puțin timp după despărțire, zvonurile conform cărora Bradley și Lady Gaga ar forma un cuplu au început să acapareze rețelele sociale, însă surse apropiate celor doi au explicat care este, de fapt, natura relației lor. Potrivit unei surse citate de ET, Bradley Cooper se concentrează asupra carierei și asupra creșterii fiicei sale după despărțirea recentă de Irina Shayk. Cei doi au format un cuplu timp de 4 ani și au împreună o fiică, Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

O altă sursă a declarat recent pentru ET că atât Shayk, cât și fostul logodnic al lui Lady Gaga, Christian Carino, au simțit că relațiile lor au avut de suferit din cauza pasiunii pe care Bradley și Lady Gaga o au pentru munca lor. În ciuda tuturor speculațiilor, se pare că, deocamdată, Bradley și Gaga sunt doar foarte buni prieteni.

Citește și:
Alex Rodriguez face dezvăluiri amuzante despre Kylie Jenner

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people