Bradley Cooper a primit un sfat de la această celebritate înainte să urce pe scena de la Premiile Oscar

Bradley Cooper a avut mari emoții în seara Premiilor Oscar, atât pentru nominalizările filmului „A Star is Born", cât și pentru momentul interpretării melodiei „Shallow" alături de Lady Gaga.

Bradley Cooper a primit un sfat de la această celebritate înainte să urce pe scena de la Premiile Oscar

Bradley Cooper a primit un sfat foarte util înainte să urce pe scena de la Premiile Oscar de anul acesta pentru a interpreta melodia „Shallow” alături de Lady Gaga. Se pare că actorul a avut foarte mari emoții înainte să urce pe scenă, fapt pe care l-a menționat cu mult înainte de gala de premiere. Din fericire, Jennifer Lopez a știut exact ce să îi spună lui Bradley pentru a se concentra asupra momentului.

„Părea puțin emoționat, așa că m-am dus lângă el și i-am șoptit: „Melodia este atât de frumoasă. Când vor auzi primele câteva note, vor începe să aplaude. Așa că nu îți face griji. Doar cântă”, a spus Jennifer într-un live pe Instagram din acea seară, de pe contul iubitului ei, Alex Rodriguez. „Iar el mi-a răspuns „Am înțeles, am înțeles', a continuat J. Lo.

Se pare că sfatul lui Jennifer Lopez a fost mai mult decât eficient, având în vedere prestația emoționantă a celor doi pe scena de la Oscar. „O interpretare incredibil de frumoasă și intimă. A fost atât de special să urmăresc momentul din primul rând”, a spus J.Lo în urma duetului.

Citește și:
Rochia eco-friendly purtată de Laura Harrier la Oscar a necesitat peste 700 ore de lucru manual

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people