Brad Pitt vorbește despre profilul de Tinder în cel mai amuzant discurs de la SAG Awards

Brad Pitt a avut cel mai bun discurs pe scena SAG Awards 2020, el câștigând trofeul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar.

Brad Pitt vorbește despre profilul de Tinder în cel mai amuzant discurs de la SAG Awards

Brad Pitt are probabil cel mai bun an la Hollywood. După ce a câștigat Globul de Aur și a avut un discurs memorabil, glumind pe seama colegului lui, Leonardo DiCaprio, și a rolului acestuia din Titanic, actorul a câștigat și premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar la SAG Awards 2020.

Brad Pitt a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, iar discursul lui de mulțumire a fost care te va amuza cu siguranță, el vorbind despre profiul de Tinder, droguri și fetișurile pentru picioare.

„Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder”, a spus actorul ridicând premiul. „Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Aș vrea să știți că urmăresc totul. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc”, a spus Brad Pitt, continuând apoi cu glumele.

„Aș vrea să le mulțumesc colegilor mei, Leo, Margot Robbie, piciorul lui Margot Robbie, piciorul lui Margaret Qualley, piciorul Dakotei Fanning. Serios, Quentin a despărțit mai multe femei de pantofii lor decât a făcut-o TSA (Administraţia pentru Securitatea Transporturilor, n. red)”, actorul făcând referire la pasiunea cunoscută a regizorului pentru picioarele goale ale actrițelor.

Brad Pitt nu s-a oprit însă aici și, după ce a mulțumit tuturor colegilor, a glumit chiar și pe seama sa. „Să fim sinceri, a fost o perioadă dificilă – un bărbat care se droghează, își dă bluza jos și nu se înțelege cu soția lui. Este o schimbare mare.”

El și-a încheiat discursul mulțumind încă o dată tuturor actorilor din industrie: „Iubesc atât de mult comunitatea noastră. Am întâlnit atât de multe persoane incredibile de-a lungul timpului. Vă mulțumesc pentru asta, aveți dragostea și respectul meu. Bucurați-vă de această seară, deoarece mâine ne întoarcem la muncă.”

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la SAG Awards 2020 (GALERIE FOTO I)

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people