Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

Blake Lively și Ryan Reynolds au decis să doneze pentru persoanele și organizațiile care au fost afectate de pandemia de coronavirus.

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului. Mai exact, cei doi au anunțat pe conturile lor personale de Instagram faptul că banii vor fi direcționați către două bănci de alimente din Statele Unite și Canada. „Covid-19 a avut un impact imens asupra persoanelor în vârstă și a celor cu venituri mici. Eu și Blake donăm 1 milion de dolari pentru a ajuta băncile de alimente din America și Canada. Aveți grijă de trupurile și inimile voastre. Fiți bucuroși. Sunați pe cineva care este izolat și care ar putea avea nevoie de ajutor”, a scris Ryan Reynolds pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If youre able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds) pe

„Cu toate că trebuie să ne distanțăm pentru a-i proteja pe cei care nu se pot autoizola, tot putem rămâne conectați. Puteți face un video, pe Facetime sau Skype. Amintiți-vă că dragostea poate trece peste orice. Fie că faceți cumpărături pentru persoanele în vârstă sau ajutați la pregătirea meselor copiilor, cu toții putem face câte ceva pentru cei din jur sau pur și simplu alegem să stăm acasă. Vă trimit dragostea mea”, a scris Blake Lively pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

O postare distribuită de Blake Lively (@blakelively) pe

Blake Lively și Ryan Reynolds nu sunt singurele celebrități care au donat. Chiara Ferragni a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa digitală care a strans până la ora actuală 4 milioane de euro și a donat 250.000 de euro de care vor beneficia spitale din Napoli, Milano și în general din zona Lombardiei.

Fundația H&M a alocat 500.000 de dolari campaniei COVID-19 Solidarity Response Fund, care va sprijini eforturile globale depuse de către Organizația Mondială a Sănătății pentru a gestiona această criză pe toate planurile, iar Bella Hadid a anunțat că făcut o donație către Feeding America, o organizație non-profit care furnizează mâncare familiilor la nevoie, dar și către organizația de caritate instituită de Chiara Ferragni pentru a ajuta spitalele din Italia.

Donatella Versace și fiica sa, Allegra Versace Beck, au donat 200.000 de euro secției de terapie intensivă a spitalului San Raffaele din Milano, dar au avut în vedere și Crucea Roșie Chineză pentru care au donat pe 5 februarie 143.000 de dolari pentru criza de materie primă medicală a țării.

Directorul de creație Fendi Men și Fendi Accessories, Silvia Venturini Fendi, a anunțat că Fundația Carla Fendi donează 100.000 de euro pentru a sprijini secția de terapie intensivă a Presidio Sanitario Columbus din Roma.

Citește și:
Designeri și oameni din lumea modei, uniți în lupta împotriva COVID-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people