Blake Lively a primit un comentariu de la Baby Spice, iar reacția ei a fost atât de amuzantă

Blake Lively a postat o imagine de la un concert Spice Girls din 1997, iar comentariul primit de la Baby Spice (Emma Bunton) a făcut-o pe aceasta să aibă o reacție amuzantă.

Blake Lively a primit un comentariu de la Baby Spice, iar reacția ei a fost atât de amuzantă

Câte dintre noi nu ne-am dori ca vedetele pe care le admiram în copilărie să știe de existența noastră și chiar să ne comenteze la imaginile postate pe Instagram? Ei bine, Blake Lively trăiește acest vis!

Actrița a postat zilele trecut o fotografie de la un concert Spice Girls din 1997, când ea avea aproape 10 ani. Blake apare în fotografie alături de o altă fată, mai mică decât ea. Din descrierea postată de aceasta, înțelegem că aceasta a păcălit-o pe Bria Madrid (cea care apare alături de ea în poză) că este Baby Spice. Blake a reușit să facă acest lucru adoptând look-ul caracteristic artistei din Spice Girls: cele două cozi, pantofii cu platformă.

„Pretinzând că sunt altcineva… din 1997 (mulțumesc @briaamadrid pentru fotografia cu noi de la concertul Spice Girls)”, a scris Blake, dându-i tag Emmei Bunton.

Spice up your life. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

În mod neașteptat, Emma Bunton a văzut acest tag și i-a lăsat un comentariu lui Blake: „Cât de simpatic, arăți foarte bine cu acele cozi”, i-a scris aceasta.

Reacția lui Blake, așa cum era de așteptat, a fost amuzantă: „Oficial sunt ☠️☠️☠️☠️. Mă voi închina pentru totdeauna ție.💕💕💕 Nu îmi vine să cred că știi cine sunt. „

Trebuie să recunoaștem, poate și noi am fi reacționat la fel în locul lui Blake.

Citește și:
Blake Lively și Ryan Reynolds, reacție adorabilă la auzul vocii fiicei lor la un concert Taylor Swift

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people