Blake Lively a fost îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, aleasă chiar de fiica sa

Blake Lively a lăsat-o pe fiica sa, Inez, în vârstă de patru ani, să îi aleagă ținuta, iar rezultatul este unul spectaculos!

Blake Lively a fost îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, aleasă chiar de fiica sa

Blake Lively este recunoscută pentru aparițiile sale spectaculoase. Însă, actrița le-a arătat recent faniilor săi că secretul ținutelor sale reușite constă de fapt în alegerea unui stilist priceput. Dacă te așteptai ca acesta să fie o persoană celebră, ei bine, în realitate este vorba de fiica sa în vârstă de patru ani, Inez.

Blake a postat zilele trecute pe contul său de Instagram un clip video în care își arată cu mândrie ținuta aleasă de Inez. „Când încerci să o îmbraci pe fiica ta de patru ani, dar ea insistă să te îmbrace pe tine… La 5 dimineața”, a scris actrița în descrierea clipului. Inez i-a ales mamei sale o ținută colorată, compusă dintr-un hanorac roz marca Pangaia x Lorraine Schwartz Hoodie, o fustă în buline și o pereche de pantofi cu toc Christian Louboutin în valoare de 1.195 de dolari.


Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit în septembrie 2012 și au împreună trei fiice: James, Inez și Betty. Cei doi au vorbit despre mișcarea Black Lives Matter și modul în care intenționează să îți crească cele trei fetițe în cadrul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. „Noi nu am fost niciodată nevoiți să ne pregătim copiii pentru ce s-ar putea întâmpla dacă te oprește mașina poliției pe drum. Nu știm cum e să trăiești așa zi de zi. Nici nu ne putem imagina nivelul de teamă și de furie al acestor oameni. Ne simțim rușinați știind că ne-am permis să nu ne informăm cum trebuie în trecut despre cât de adânc înrădăcinat este acest rasism sistemic.”

În același mesaj, Blake și Ryan mărturisesc că și-au educat copiii diferit față de cum au fost ei educați: „Vrem să ne autoeducăm legat de experiențele celorlalți și să vorbim liber cu copiii noștri despre toate acestea… în special despre complicitatea noastră involuntară. Despre avantajele, ignoranța și greșelile noastre.”

Citește și:
Imagine inedită cu fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman. Cum arată Isabella

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people