Beyoncé și Jay-Z reconstituie videoclipul melodiei Apes**t, adăugând în cadru o pictură cu Meghan Markle

Beyoncé și Jay-Z au avut un discurs inedit de acceptare al premiului BRIT, pentru „cel mai bun grup internațional".

Beyoncé și Jay-Z reconstituie videoclipul melodiei Apes**t, adăugând în cadru o pictură cu Meghan Markle

Beyoncé și Jay-Z, cunoscuți și sub numele de The Carters, au câștigat în cadrul galei BRIT premiul pentru „cel mai bun grup internațional”. Lipsind de la eveniment, cuplul a acceptat premiul printr-un video inedit, care a atras atenția publicului. Cei doi s-au filmat alături de un portret al Ducesei de Sussex, Meghan Markle, reconstituind o parte a videoclipului filmat în Muzeul Luvru.


„Mulțumim foarte mult BRIT Awards pentru această onoare incredibilă. Voi ne-ați sprijinit dintotdeauna. Totul este dragoste. Vă mulțumim”, a început Beyoncé, iar Jay-Z a continuat amuzat, spunând „Cu plăcere”.

Cei doi nu îi menționează numele Ducesei, însă la sfârșitul video-ului, se întorc amândoi pentru a privi pictura, operă a artistului Tim OBrien, care o înfățișează pe Meghan purtând coroană, perle și o rochie diafană, potrivită pentru o membră a familiei regale. Fanii au intuit că video-ul este o referință a clipului melodiei Apes**it, care a fost filmat în Muzeul Luvru, ce include o secvență cu soții Carter stând în fața renumitului tablou Mona Lisa.

Citește și:
Karl Lagerfeld va fi incinerat fără o ceremonie religioasă

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people