Beyoncé a publicat imagini inedite alături de cei trei copii ai săi

Beyoncé a publicat pe contul său de Instagram un video extrem de emoționant alături de soțul său, Jay-Z, dar și de cei trei copii ai lor.

Beyoncé a publicat imagini inedite alături de cei trei copii ai săi

Cu ocazia noului an, mai multe vedete au decis să facă o retrospectivă a anului ce tocmai s-a încheiat, iar printre ele se numără și Beyoncé, care a postat pe contul personal de Instagram un video prin care le arată fanilor mai multe momente emoționante petrecute alături de familia sa, din timpul concertelor pe care le-a susținut sau a diferitelor evenimente la care a participat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

Însă, cele mai admirate și apreciate fotografii au fost, desigur, cele cu familia, în special cu fiica sa în vârstă de 7 ani, Blue Ivy Carter, dar și cu gemenii Sir și Rumi, în vârstă de 2 ani. Pe lângă asta, fanii au avut ocazia de a vedea imagini nepublicate cu familia ei în cele mai importante momente, cum ar fi de la aniversarea copiilor sau de la premiera filmului The Lion King, ocazie cu care Beyoncé a creat o melodie în colaborare cu fiica ei, Blue Ivy. De asemenea, fiica artistei a mai apărut și în videoclipul melodiei „Spirit”, care s-a bucurat de un real succes.

În luna decembrie, Beyoncé a apărut pe coperta revistei ELLE USA, ocazie prin care a putut vorbi deschis despre momentele dificile de care a avut parte, cum ar fi pierderile de sarcină. „Am început să caut un înțeles mai profund când viața a început să mă învețe lecții de care nu știam că am nevoie. Succesul arată diferit pentru mine acum. Am învățat că toată durerea și pierderea este, de fapt, un cadou. Să am pierderi de sarcină m-a învățat că ar trebui să îmi fiu mamă mie înainte să fiu mama altcuiva. Copiii și maturitatea m-au învățat să mă prețuiesc dincolo de aspectul fizic și să înțeleg că sunt mai mult decât suficientă, indiferent de stadiul în care mă aflu în viață”, a declarat Beyoncé.

Citește și:
Beyoncé, declarații despre modul în care pierderile de sarcină i-au schimbat percepția asupra succesului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people