Ben Affleck le-a făcut cunoștință copiilor săi cu iubita lui, Ana de Armas

Relația dintre Ben Affleck și Ana de Armas este mai serioasă decât ne așteptam, aceștia petrecând mai mult timp cu copiii actorului.

Ben Affleck le-a făcut cunoștință copiilor săi cu iubita lui, Ana de Armas

Relația dintre Ben Affleck și Ana de Armas a devenit destul de serioasă, având în vedere faptul că ei și-au petrecut timpul alături de copiii lui Affleck.

O sursă a declarat pentru revista People faptul că ei „sunt foarte fericiți împreună.” Ben și Ana s-au izolat împreună și au fost surprinși aproape zilnic plimbându-se prin împrejurimile locuinței lor. Zilele trecute, Ben Affleck și Ana de Armas au petrecut o seară împreună cu cei trei copii ai actorului, pe care îi are împreună cu fosta sa soție, Jennifer Garner. Sursa a continuat să explice că „el își dorește ca Ana să petreacă timp cu ei pentru a o cunoaște mai bine.”

De asemenea, cuplul a fost surprins sâmbăta trecută, plimbându-se prin Los Angeles alături de copii. Cu toții purtau măști, iar Violet plimba câinele familiei, Birdie. Aceasta a fost prima apariție publică a celor doi alături de copiii lui Ben, iar sursa a confirmat că actorul își dorește să păstreze o relație bună cu mama copiilor săi, Jennifer Garner. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ben Affleck 🦇✨ (@affleek) pe

Ben Affleck și Ana de Armas s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water și și-au confirmat relația în luna martie.

Ben Affleck a format un cuplu și cu actrița Jennifer Garner. Ei și-au început relația în 2004, iar în 2015 s-au despărțit. În 2018 divorțul lor a fost finalizat. În ciuda faptului că au luat-o pe drumuri separate, cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și să își crească împreună copiii, Violet, Seraphina și Sam.

Într-un interviu pentru revista People din februarie anul acesta, Ben a lăudat-o pe Jennifer Garner pentru modul în care se comportă cu copiii lor. „Atunci când ai copii cu cineva, rămâi mereu conectat cu acea persoană, indiferent de ce se întâmplă. Mă simt foarte norocos că ea este mama copiilor mei”, a mărturisit actorul.

Acesta a continuat prin a spune următoarele: „Mă simt foarte recunoscător și respectuos față de ea. Căsnicia noastră nu a mers, iar asta poate fi dificil. Amândoi credem că este foarte important ca ei să-și vadă părinții că se respectă unul pe celălalt, fie că au rămas împreună sau nu.”

Citește și:
Adevărul despre relația dintre Brad Pitt și Margot Robbie

Text: Alexandra Dima
Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people