Bella Hadid a primit un mesaj neașteptat de la The Weeknd cu ocazia zilei de naștere

Bella Hadid a primit un mesaj extrem de interesant de la fostul ei iubit, The Weeknd, cu ocazia zilei de naștere.

Bella Hadid a primit un mesaj neașteptat de la The Weeknd cu ocazia zilei de naștere

În luna august, The Weeknd și Bella Hadid au decis să se despartă, iar acest lucru i-a luat prin surprindere pe toți apropiații lor. Însă, cu ocazia zilei ei de naștere, Bella Hadid a primit un mesaj de la The Weeknd și chiar au fost surprinși împreună după petrecere.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 23 de ani, Bella Hadid a organizat o petrecere extrem de spectaculoasă. Iar cu această ocazie, a existat și un mesaj neașteptat pe care ea l-a primit de la fostul ei iubit, The Weeknd.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

HAPPY BIRTHDAY BABY🖤🖤🖤🖤🖤🖤

O postare distribuită de 🦋 (@bellahadid) pe


O sursă a declarat pentru E! News faptul că Bella a fost contactată de către The Weeknd cu ocazia aniversării sale. „The Weeknd a căutat-o pe Bella Hadid pentru a-i ura „la mulți ani” și au păstrat legătura. Nu există ranchiună între cei doi și acum se înțeleg chiar bine. Nu există nicio șansă ca cei doi să se împace, dar Bella nu vrea să aibă resentimente față de persoanele cu care a fost într-o relație”, conform sursei.

O altă sursă a declarat faptul că cei doi chiar s-au văzut după petrecerea pe care modelul a organizat-o la Miss Lily în New York. „Ea ar fi plecat de la petrecere singură, iar ulterior s-a dus în mașină la The Weeknd.” Nu este clar însă dacă și cântărețul a fost prezent la petrecere și niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit în luna august, iar motivul ar fi fost distanța dintre cei doi. Chiar dacă nu există semne de împăcare între cei doi, se pare că ei au decis să rămână prieteni.

Citește și:
Gigi Hadid, mesaj special pentru aniversarea surorii ei, Bella Hadid

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people