Gigi Hadid, mesaj special pentru aniversarea surorii ei, Bella Hadid

Gigi Hadid a postat un mesaj special cu ocazia aniversării surorii ei, Bella Hadid. Faimosul model a împlinit 23 de ani.

Gigi Hadid, mesaj special pentru aniversarea surorii ei, Bella Hadid

Gigi Hadid știe cum să facă cele mai speciale urări pentru aniversări, dovadă fiind mesajul pe care l-a postat pentru ziua de naștere a surorii sale, Bella Hadid.

Gigi a postat o imagine din copilărie alături de Bella, mulțumindu-i mamei lor pentru sora ei. „Propria mea păpușă pe care am crescut-o din prima clipă. Mulțumesc @yolanda.hadid!”

 

View this post on Instagram

 

INTL. @bellahadid DAY 🦋🌊💕 MY VERY OWN CUSTOM CABBAGE PATCH KID I RAISED RIGHT FROM THE SEEDLING ! THNX @yolanda.hadid !

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Modelul în vârstă de 24 de ani a continuat să posteze imagini alături de Bella pe Instagram Stories. Gigi a publicat numeroase imagini din copilărie, chiar și o fotografie din maternitate, când a cunoscut-o pentru prima dată pe sora sa.

Ulterior, Gigi a postat încă două imagini cu Bella, arătând că petrecerea continuă. „Îți doresc cel mai fericit an la 23! Inima ta mare și lumina contagioasă binecuvântează fiecare viață pe care o atingi. Sunt norocoasă și recunoscătoare că pot face totul cu tine. Te iubesc mai mult decât pot spune”, a scris Gigi.

Nu este o surpriză că Gigi Hadid a avut atât de multe urări pentru sora ei. Bella a avut un mesaj similar pentru sora sa, în aprilie, când Gigi a împlinit 24 de ani. „La mulți ani prietenei mele cele mai bune prin sânge, dar și prin alegere. Sunt atât de norocoasă. Tu ești tot ce este bun draga mea soră. Empatia, dragostea, loialitatea și etica ta când vine vorba de muncă sunt motivele pentru care ești iubită de atât de multe persoane”, i-a scris atunci Bella.

Citește și:
Bella Hadid și momentul dureros când a defilat pe catwalk cu piele sfâșiată și sângerând

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video