Băiețelul Danei Rogoz a schiat pentru prima dată, iar reacția vedetei a fost extrem de emoționantă

Fiul Danei Rogoz, Vlad, a avut parte de o experiență inedită, și anume a învățat pentru prima dată să schieze.

Băiețelul Danei Rogoz a schiat pentru prima dată, iar reacția vedetei a fost extrem de emoționantă

Recent, Dana Rogoz a fost alături de mai mulți prieteni la munte, în Brașov, iar cu această ocazie, fiul ei, Vlad, a învățat să schieze pentru prima oară.

„Am prins un moment de relaxare, în lumina de apus, în timp ce Vlad doarme. În weekendul acesta ne-am adunat un grup mai mare de prieteni, toți cu copii, la Brașov, @rootsvilla. Vrem să îi ducem și pe pârtie, dar să ne și plimbăm prin oraș,” a spus Dana Rogoz.

Actrița a fost extrem de mândră de faptul că fiul ei a învățat să schieze și a postat un mesaj emoționant pe Instagram alături de o fotografie cu ea și Vlad. „Prima zi de schi din viața lui nu se uită. Micuțul meu s-a descurcat excelent. Sunt foarte mândră de el”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

46/366 Prima zi de schi din viata lui nu se uita. Micutul meu s-a descurcat excelent. Sunt foarte mandra de el 😍

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

„Monitorul: E un talent și o zic foarte rar. Trebuie neapărat să facă sport. Orice, hochei, baschet, orice. E clar că are o motricitate ieșită din comun. Noi: Ia auzi, Vlad. Ce sport ai vrea să faci? La ce să te dăm? El: Șah. #adouazideschi #celmaibunmomentalzilei #pepartie #parintimandri”, a mai spus Dana Rogoz.

Filmul MO, al cărui scenariu a fost scris de Radu Dragomir și în care Dana Rogoz joacă rolul principal alături de actorii Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu a primit șase nominalizări la Premiile Gopo. Ieri a fost și ziua de naștere a soțului Danei, iar aceasta a avut un mesaj extrem de emoționant cu prilejul acestei ocazii. „Azi e ziua lui Radu. Și tot azi am primit vestea că filmul MO a primit 6 nominalizări la Premiile Gopo, pentru Cel mai bun film de debut – Radu Dragomir, Cel mai bun scenariu – Radu Dragomir, Cel mai bun actor într-un rol principal – Răzvan Vasilescu, Cea mai bună actrița într-un rol secundar – Mădălina Craiu, Cel mai bun sunet – Mihai Bogoș și Marius Stănescu și Cea mai bună actrița într-un rol principal – nominalizare pentru care mă simt onorată, mândră, recunoscătoare și foarte fericită acum. La mulți ani, Radu! Sunt extrem de mândră de tine, meriți din plin tot ce ți se întâmplă și încă mai mult de atât. Îți mulțumesc pentru tot.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

48/366 Azi e ziua lui Radu. Si tot azi am primit vestea ca filmul MO a primit 6 nominalizari la Premiile Gopo, pentru 💫 Cel mai bun film de debut – Radu Dragomir 💫 Cel mai bun scenariu – Radu Dragomir 💫 Cel mai bun actor intr-un rol principal – Razvan Vasilescu 💫 Cea mai buna actrita intr-un rol secundar – Madalina Craiu 💫 Cel mai bun sunet – Mihai Bogos si Marius Stanescu si 💫 Cea mai buna actrita intr-un rol principal – nominalizare pentru care ma simt onorata, mandra, recunoscatoare si foarte fericita acum. La multi ani, Radu! Sunt extrem de mandra de tine, meriti din plin tot ce ti se intampla si inca mai mult de atat.❤ Iti multumesc pentru tot. #iubireinfinita #noi4 #lamultiani #filmulMO @mofilmul @madalina.craiu @radu.silviu.dragomir @premiilegopo

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

În luna decembrie, Dana Rogoz a anunțat că este din nou însărcinată, de data aceasta cu o fetiță. Ea și partenerul ei, Radu Dragomir, s-au căsătorit în anul 2012.

Citește și:
Dana Rogoz, declarații despre experiența unui consult medical în Sri Lanka

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people