Augustin Viziru, declarații emoționante despre fiica lui: „Nu o să fiu supărat pe ea”

Augustin Viziru a vorbit într-un interviu despre proiectele pe care le pregătește, dar și despre fiica lui, care îi este cea mai importantă sursă de inspirație.

Augustin Viziru, declarații emoționante despre fiica lui: "Nu o să fiu supărat pe ea"

Augustin Viziru este unul dintre cei mai cunoscuți actori, care în ultima perioadă și-a obișnuit fanii cu aparițiile televizate și interviuri inedite în podcasturi. Acesta a vorbit recent într-un interviu pentru Click! despre proiectele sale, dar mai ales despre viața de tată. Actorul se bucură zilnic de timpul petrecut cu fiica lui, care în curând va împlini doi ani.

Augustin Viziru vorbit despre ultimul său proiect, pentru care se pregătește de câteva luni. Acesta și-a luat rolul foarte în serios și a trecut chiar și prin câteva schimbări fizice. Actorul va apărea în „Sibiu ’89”, un film făcut de Tudor Giurgiu, care se va baza pe o poveste reală, din 1989. Augustin a spus că este un proiect deosebit pentru care a muncit patru luni, însă nu a dezvăluit și cepersonajva juca, fiind o surpriză pentru fani.

„Filmez pentru „Sibiu ’89”, un film făcut de Tudor Giurgiu, care se va baza pe opoveste reală, din 1989, care s-a întâmplat la Sibiu. Unde au fost civili, polițiști, securiști, aruncați într-un bazin. Și asta se va întâmpla. Muncim cu drag și spor la proiectul ăsta. Nu sunt nici polițist, nici securist, sunt ceva drăguț acolo. Mai multe detalii nu cred că pot să dau, dar o să contrazic multă lume, ca de obicei.”, a spus actorul.

Augustin Viziru, detalii despre relația cu fiica lui

În ceea ce privește motivația, Augustin Viziru a spus că fiica lui este persoana care îl inspiră cel mai mult. El și Maria eu o relație deosebită și dorește să fie un adevărat model pentru ea, care în câteva luni va împlini vârsta de doi ani.

„Să știi că Maria, fiica mea, este o motivație în plus pentru mine. Face 1 an și 8 luni. Și, vreau să muncesc, să trag mai tare ca niciodată, pentru că ea trebuie să vadă un exemplu la mine. Degeaba îi spun, trebuie să îi arăt. Cred că fiică-mea mă ține în priză așa, pentru că toată atenția mea este asupra ei, acum. Creierul meu este ca și cum merge la sală de 10 ori pe zi. Până să vină ea, lucrurile erau relaxate. Acum, concentrarea asta asupra ei și tot ce se întâmplă cred că mă face și mai bine, mental”, a mai spus Augustin.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, actorul a spus că nu știe ce îi rezervă viața. Momentan se declară foarte fericit, iar fiica lui este motivul pentru care se trezește zilnic cu zâmbetul pe buze, susținând că: „Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Nu mă poate dezamăgi vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea.”

Actorul își dorește să joace alături de fratele lui

În ceea ce privește relația cu fratele său, Lucian Viziru, recent întors în România, Augustin a spus că vor pregăti proiecte împreună și muncesc pentru a aduce publicului ecranizări reușite. Ba mai mult, actorul a spus că atât el, cât și fratele lui, sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, fiind și mai inspirați pentru a filma împreună.

„S-a întors și Lucian în țară, încercăm să mișcăm chestii și să facem ce trebuie. Nu știu. Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el, pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, în care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la „Regina”. După aceea, drumurile noastre s-au separat, ca de obicei, de la diferența de mentalitate. În același timp, un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară. Eu asta mi-aș dori, să facem proiecte împreună. Piața românească crește, Doamne ajută, avem talente. Forță de muncă trebuie să avem și, mai departe, le descurcăm pe toate”, a mai spus Augustin Viziru pentru Click!.

Citește și:
Jada Pinkett Smith, prima declarație după ce soțul său l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people