Au existat câteva semne care au prevestit despărțirea dintre Channing Tatum și Jenna Dewan

Din cauza câtorva lucruri care s-au întâmplat în ultimul timp, se putea observa că relația lor nu era în regulă.

Au existat câteva semne care au prevestit despărțirea dintre Channing Tatum și Jenna Dewan

Unul dintre cuplurile noastre preferate din showbiz, Channing Tatum și Jenna Dewan Tatum, și-a anunțat despărțirea recent, printr-o declarație comună.

Channing și Jenna au declarat că se despart, după aproape 10 ani de căsnicie. Cei doi au spus că vor merge „pe drumuri diferite' de-acum încolo dar că rămân părinți exemplari pentru fiica lor în vârstă de 4 ani pe nume Everly.

Channing Tatum și Jenna Dewan au accentuat foarte puternic, în declarația care le anunța despărțirea, că nu există secrete sau motive ascunse care au cauzat separarea dintre ei, ci doar „realizarea că avem nevoie de spatiu'.

Ca și în cazul altor cupluri celebre care și-au anunțat despărțirea brusc, atunci când reprezentau pentru fanii lor un etalon al dragostei adevărate și care va dura pentru totdeauna, declarația lor a stârnit o adevărată furtună de comentarii triste din partea fanilor.

Cu toate acestea, dacă stăm să ne gândim la ultimele luni, au existat câteva semne care prevesteau faptul că acest anunț trist va veni. Iată câteva dintre ele.

Jenna Dewan avut câteva apariții pe covorul roșu singură

Deși nu este nimic în neregulă cu a apărea singură pe covorul roșu, chiar și atunci când ești într-un cuplu, în acest caz, Jenna și Channing își obișnuiseră fanii cu apariții împreună. Jenna a pozat singură în trei mari ocazii anul acesta: la petrecerea Vanity Fair de după Oscaruri, la iHeartRadio Music Awards și la Kids Choice Awards.

I ❤️ RADIO

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Au vorbit recent despre probleme în căsnicie

Știm deja că viețile celebrităților nu sunt perfecte, chiar dacă par așa. Cu toate acestea, Jenna a avut o declarație foarte sinceră despre căsnicia ei în interviul ei din luna februarie pentru revista „Health': „Am avut întotdeauna aceleași valori. Dar nu suntem perfecți! Glumești? Ne certăm ca orice alte cupluri, nu suntem de acord în unele privințe, avem zile în care nu prea ne placem unul pe celălalt.'

Mesaje criptice pe Instagram și postări despre „noi persoane'

Să fim sincere, atunci când trecem printr-o despărțire grea, ne vine foarte la îndemână să postăm citate și mesaje cu înțeles ascuns pe Instagram. Ăsta a fost și cazul Jennei, care a avut foarte multe astfel de postări în ultimul timp.

Life is quick. Breathe, go for it❤️

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Pe de altă parte, Channing a reacționat și el în felul sau la despărțire, postând o imagine cu o motocicletă și scriind la descriere „noua mea fată'. Este destul de clar că fiecare dintre ei a apelat la propriile mijloace pentru a trece peste această perioadă grea.

Semnele spuneau că cei doi se vor despărți, și deși acest lucru s-a întâmplat, nouă tot ne vine greu să credem că Channing Tatum și Jenna Dewan s-au alăturat lungului șir de cupluri care s-au despărțit anul acesta.

Citeste si:
Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după 9 ani de căsătorie

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people