Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după 9 ani de căsătorie

Încă unul dintre cuplurile noastre preferate de vedete a decis să divorțeze: Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după o căsătorie de 9 ani.

Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după 9 ani de căsătorie

Știrea potrivit căreia Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după o căsătorie de 9 ani și aproape 12 ani de relație ne-a luat pe toți prin surprindere.

Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood și nu au contenit în a împărtăși cu fanii momentele fericite din relația lor.

Cu toate acestea, Channing Tatum și Jenna Dewan se despart, iar decizia a fost anunțată chiar de ei prin intermediul unei declarații comune oferite publicației People.

Hey lume!

Deci… Avem ceva ce vrem să dezvăluim.

Mai întâi, este ciudat că trebuie să împărtășim acest lucru cu toată lumea, dar este o consecință a modului în care am ales să ne trăim viața, lucru pentru care suntem foarte recunoscători. Trăim într-un timp incredibil, însă este de asemenea un timp în care adevărul poate fi foarte ușor distorsionat și transformat în fapte alternative. Așa că vrem să vă spunem adevărul astfel încât să știți că, dacă nu ați citit aici, atunci este cel mai probabil ficțiune.

Am ales cu dragoste să ne separăm ca și cuplu. Ne-am îndrăgostit nebunește unul de celălalt în urmă cu mulți ani și am avut o călătorie magică împreună. Absolut nimic nu s-a schimbat la cât de mult ne iubim unul pe celălalt, însă dragostea este o aventură frumoasă care ne duce acum pe căi diferite. Nu există secrete, nici evenimente care au dus la decizia noastră – doar doi prieteni care au realizat că este momentul să își acorde spațiu și să se ajute unul pe celălalt pentru a-și trăi viețile în cel mai fericit și împlinit mod posibil. Suntem în continuare o familie și vom fi întotdeauna părinți dedicați pentru Everly. Nu vom comenta mai departe despre acest lucru și vrem să vă mulțumim tuturor în avans pentru că respectați dreptul la viață privată a familiei noastre. Trimtem multă dragoste tuturor, Chan&Jenna', se arată în declarația celor doi.

Faptul că Channing Tatum și Jenna Dewan se despart a fost o mare surpriză pentru fanii celor doi, însă amandoi au vrut să îi anunțe ulterior și pe cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare de decizia pe care au luat-o.

Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după 9 ani de căsătorie și aproape 12 ani de relație. Cei doi au o fetiță, Everly, care va împlini 5 ani în luna mai. Ei s-au întâlnit în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei „Step up', în care au interpretat rolurile principale.

Citește și:
The Weeknd cântă despre fostele iubite pe noul album – îi este dor de Bella Hadid iar Selena Gomez i-a frânt inima

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people