Atac xenofob la adresa lui Raed Arafat din partea coronascepticului Dan Bittman

După ce s-a remarcat drept coronasceptic pe durata pandemiei, Dan Bittman a lansat un atac xenofob la adresa lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Atac xenofob la adresa lui Raed Arafat din partea coronascepticului Dan Bittman

Dan Bittman a lansat un atac xenofob la adresa lui Raed Arafat, după ce și-a petrecut ultimele luni dând declarații care îl califică ușor drept coronasceptic și acuzând alte persoane publice că și-ar fi înscenat suferințele în urma contractării virusului.

Ca un specialist în… nimic care să aibă legătură cu situația epidemiologică din lume, Dan Bittman a oferit publicului opiniile sale despre campania de vaccinare care a demarat în România pe 27 decembrie, cea de-a doua etapă urmând să înceapă pe 15 ianuarie. Bittman a atacat autoritățile, ținând să-și manifeste în mod special neîncrederea în Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și pentru că acesta nu este român! Aparent, Bittman a fost deranjat de regulile impuse de autorități pentru a limita răspândirea coronavirusului pe durate sărbătorilor de iarnă.

Atacul xenofob al lui Dan Bittman, care contestă autoritatea unui medic în baza originilor acestuia, mai jos:

„M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”, a mai spus Bittman.

Dincolo de monologul său xenofob, Dan Bittman a refuzat criticile aduse pentru prezența sa în programul de Revelion de la TVR.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nici o legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”.

Citește și:
Andreea Bănică dezvăluie problema de sănătate cu care se confruntă de 6 ani

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people