Ashton Kutcher și Mila Kunis au scos la vânzare un vin „de carantină”, iar banii vor fi donați pentru lupta în combaterea coronavirusului

Ashton Kutcher și Mila Kunis ne surprind și de această dată deoarece ei au decis să se alăture luptei împotriva coronavirusului și au creat un vin special.

Ashton Kutcher și Mila Kunis au scos la vânzare un vin "de carantină", iar banii vor fi donați pentru lupta în combaterea coronavirusului

Ashton Kutcher și Mila Kunis au anunțat pe Instagram faptul că vor vinde un vin special pentru această perioadă, iar banii încasați vor fi direcționați către organizațiile care ajută persoanele afectate de pandemia de coronavirus.

„Mila și cu mine lansăm un vin de carantnă. 100% din profituri se vor duce către eforturile în combaterea coronavirusului”, a spus Ashton Kutcher pe contul său de Instagram.


Ashton Kutcher și Mila Kunis au explicat prin intermediul unui video cine a venit cu această idee de a lansa un vin, dar și care sunt organizațiile către care au decis să doneze banii. „Trăim momente cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Seara ne place să ne întâlnim virtual cu prietenii noștri și ceea ce ne mai place în cadrul acestor întâlniri este să bem. Iar Mila a venit cu această idee grozavă de a face un vin („quarantine”).

„100% din profituri se vor îndrepta către câteva organizații caritabile pentru a ne asigura că vor putea continua munca și îi vor ajuta pe cei care au nevoie. Am găsit organizații care se concentrează pe trimiterea PPE în țară și organizații care asigură hrana copiilor. America’s Food Fund, Direct Relief, The Frontline Responders Fund și Give Directly sunt patru dintre organizațiile care vor beneficia de donațiile noastre. Ne-am distrat să facem asta”, au adăugat cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mila and I are launching quarantine wine! 100% of profits got to covid-19 relief! @nockingpoint #quarantineWine #socialdistancing

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk) pe

Citește și:
Modul amuzant în care Mila Kunis și Ashton Kutcher încearcă să își distreze copiii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people