Artiștii din România își iau rămas bun de la Leo Iorga. Ce mesaje au transmis colegii artistului

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, s-a stins din viață ieri, la doar 54 de ani.

Artiștii din România își iau rămas bun de la Leo Iorga. Ce mesaje au transmis colegii artistului

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani după ce în ultimii ani de viață s-a luptat cu cancerul.

Vestea a fost confirmată la scurt timp de foștii lui colegi de trupă: „Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris cântărețul și compozitorul Adrian Ordean, pe Facebook.

Foștii colegi din trupa Cargo au postat la rândul lor un mesaj de condoleante pe pagina oficială, exprimându-și regretul pentru pierderea lui Leo Iorga: „Dumnezeu să te odihnească Leo Iorga! De astăzi lumea muzicală va fi mai săracă fără vocea ta! Drum lin spre Lumină!”

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe se numără membrii formației Iris: „Ne va fi dor de tine, luptătorule! De vocea ta, de voința ta, de căldura ta…de tot! Drum lin, Leo Iorga!”

Cântăreaţa Silvia Dumitrescu a scris un mesaj de condoleanţe: „Offf…Doamne…ce trist…condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!!! Cât de mult s-a luptat cu boala, cât de mult și-a dorit să trăiască …Frumușelu’, drum lin spre stele…”.

Şi-au mai exprimat regretul Edi Petroşel, bateristul formaţiei Holograf, Mihai Pocorschi, formaţia Trooper, Eugen Mihăescu de la Krypton, dar şi Adi Bărar de la Cargo.

Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad, iar înmormântarea va avea loc marți la Cimitirul Bellu, anunțul fiind făcut de soția artistului, Paula Iorga.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people