Ariana Grande este dată în judecată pentru că postează fotografii cu ea însăși

Ariana Grande este implicată într-un proces, după ce a postat o fotografie cu ea pe contul personal de Instagram.

Ariana Grande este dată în judecată pentru că postează fotografii cu ea însăși

În documentele obținute de E! News, fotograful profesionist Robert Barbera o dă în judecată pe Ariana Grande pentru încălcarea drepturilor de autor. Potrivit lui Robert, Ariana a postat fotografii realizate de el, pe contul personal de Instagram, fără licență. Se pare că artista nu ar fi avut permisiunea fotografului să publice imaginea în cauză, în care Ariana apare purtând un hanorac, cizme înalte și o geantă transparentă inscripționată „Sweetener”, numele celui de-al patrulea album al său. Când a postat fotografia pentru prima dată, în august 2018, Ariana Grande a primit mai mult de trei milioane de aprecieri, însă a fost nevoită să o înlăture din social media. Reclamantul speră să obțină daune pentru încălcarea drepturilor de autor.

Acest caz nu ne surprinde deloc, având în vedere că supermodelul Gigi Hadid a trecut printr-o experiență asemănătoare anul trecut, după ce un paparazzi a dat-o în judecată pentru că nu i-a menționat numele alături de imaginea postată pe Instagram. La acea vreme, Gigi a precizat că a găsit imaginea pe Twitter, fără să fie specificat numele celui care a surprins-o. În ziua următoare, și-a exprimat nemulțumirea pe contul de Instagram, anunțând că este dată în judecată pentru postarea fotografiei.

„Este total absurd ca cineva să profite de o situație în care încercam să fiu deschisă și să mă dea în judecată pentru o poză pe care am găsit-o pe Twitter (fără să fie precizat numele fotografului), pentru o poză pe care a primit oricum bani și pe care a postat-o online. Înțeleg că în acest fel vă câștigați traiul, și respect faptul că trebuie să accept acest lucru datorită job-ului pe care îl am. Dar există o limită', a scris Gigi.

Citește și:
Inna și Beyonce au purtat aceeași ținută

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people