Anunțul neașteptat făcut de Vlad Gherman pe social media: „E cea mai tristă veste pe care pot să o dau”

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu anunțul făcut pe rețelele de socializare.

Anunțul neașteptat făcut de Vlad Gherman pe social media: "E cea mai tristă veste pe care pot să o dau"

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu anunțul făcut zilele trecute pe rețelele de socializare, actorul fiind foarte emoționat, cu ochii în lacrimi.

La prima vedere fanii au crezut că este vorba despre o veste tristă legată de relația lui cu Oana Moșneagu, ceea ce ar fi fost cu adevărat surprinzător, mai ales că actorul a dezvăluit, cu câteva zile în urmă, că el și iubita lui au făcut încă un pas important în relație, mai exact părinții lui și ai Oanei Moșneagu s-au întâlnit pentru prima dată.

Nu a fost vorba despre acest lucru, anunțul trist făcut de actor fiind de fapt că a decis să renunțe pentru o perioadă la vlogul personal și canalul de YouTube.

„E cea mai tristă veste pe care pot să o dau. Plâng pentru că… Am încercat să nu mă întristez foarte tare și să glumesc cu voi, așa cum fac de obicei. Ultimul vlog”, a spus cu lacrimi în ochi Vlad Gherman în mediul online.

Actorul a mai ținut să precizeze că motivul pentru care pare atât de emoționat are la bază și faptul că are o rinită alergică.

„(…) Nu plâng, era o glumă, am alergie la pisică. O iubesc de nu mai pot, dar am o rinită alergică, e foarte greu. (…)”, a mai spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, declarații inedite despre povestea lor de dragoste

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt surprinși mereu împreună, iar relația lor pare să meargă tot mai bine pe zi ce trece. Cei doi se iubesc nebunește, iar fanii de pe rețelele de socializare sunt adesea martorii declarațiilor de dragoste sau a gesturilor de tandrețe.

Cei doi au vorbit într-un interviu acordat recent despre povestea lor de dragoste și au surprins cu declarațiile lor.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca, după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana într-un interviu acordat OK Magazine.

Nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos la capitolul laude și vorbe frumoase la adresa partenerei sale.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people