Antonia și Alex Velea, primele declarații despre acuzațiile de bullying

Antonia și Alex Velea au răspuns printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare acuzațiilor de bullying și au declarat că vor acționa în instanță.

Antonia și Alex Velea, primele declarații despre acuzațiile de bullying

Antonia și Alex Velea au făcut primele declarații referitoare la acuzațiile de bullying din ultima perioadă. Cei doi artiști au publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie motivul pentru au preferat să nu comenteze pe seama acestui subiect.

Antonia și Alex Velea au postat același mesaj pe Instagram Stories, în care susțin că aceste acuzații de bullying la adresa lor sunt nefondate și că au un scop defăimător. „În ultima săptămână s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.”

Cei doi au adăugat faptul că au încercat să își protejeze familia, însă, pentru a-și face dreptate și a rezolva lucrurile, vor merge în instanță. „Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, a fost mesajul transmis de Antonia și Alex Velea pe Instagram.

Acest mesaj postat de Antonia și Alex Velea pe rețelele de socializare a apărut la scurtă vreme după ce o tânără în vârstă de 27 de ani din București a susținut că cei doi artiști i-ar fi adresat injurii în cadrul unei petreceri.

Citește și:
Lili Sandu & Silviu Țolu, mărturisiri sincere despre relația lor și viața de părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people