Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello au plecat în vacanță

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și actualul ei partener, Vincenzo Aiello, au plecat într-o escapadă. Ce destinație au ales cei doi?

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello au plecat în vacanță

Relația dintre Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello este din ce în ce mai serioasă. Cei doi au plecat într-o vacanță în Agropoli, Italia, și au ales să împărtășească imagini din această escapadă pe rețelele de socializare. 

Vincenzo Aiello și Antonia formează un cuplu discret și își țin relația departe de ochii presei. Însă, recent, cei doi au publicat pe Instagram Stories mai multe imagini din aceeași locație, fapt ce i-a pus pe gânduri pe urmăritorii celor doi. 

Acum câteva săptămâni, Antonia, fosta parteneră a lui Andrei Ștefănescu, a confirmat că este într-o relație cu cu Vincenzo Aiello, un fost concurent de la Chefi la cuțite din sezonul 9 și a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. El are 31 de ani și în 2015 s-a mutat în România. În prezent, se ocupă de câteva afaceri în București.

Antonia a mărturisit că ea și actualul partener și-au dorit să fie discreți. „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am „etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”, a spus Antonia Ștefănescu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vincenzo Aiello a povestit la „Chefi la Cuțite” că a avut parte de câteva dificultăți atunci când s-a mutat în România. „M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere.”

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, au decis să se despartă în vara anului 2020. Artistul a fost cel care a confirmat în luna noiembrie a anului trecut că el și Antonia au pus punct relației lor de șapte ani și că divorțul s-a finalizat în septembrie la notar pe cale amiabilă. Cei doi au împreună și un băiețel, pe nume Ayan, în vârstă de 4 ani.

La câteva luni de la despărțirea de Antonia, Andrei Ștefănescu a vorbit în emisiunea „Xtra Night Show” despre actuala relație dintre el și mama copilului său, dezvăluind că se înțeleg bine și că petrec timp împreună cu băiețelul lor. „Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. (…) Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată.”

Citește și:
Mesajul emoționant pe care Emanuel, soțul Alexandrei Stan, i l-a transmis artistei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people